Κερατσίνι - Προοδευτική 0-1 (vid)

Κερατσίνι - Προοδευτική 0-1 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Κερατσίνι - Προοδευτική 0-1 (vid)

bet365

Η Προοδευτική δεν σταματά να... τρελαίνει τον κόσμο της! Πέρασε κι από το Κερατσίνι, επικρατώντας 0-1 στο Πειραιώτικο ντέρμπι με γκολ του Καλαϊτζίδη, παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ανέβηκε στην κορυφή και φαίνεται πως της... καλάρεσε! Ο λόγος για την Προοδευτική, η οποία επικράτησε του Κερατσινίου στην έδρα της με 0-1 και παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μόνη πρώτη στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη και είχαν το δικό τους κίνητρο, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πιο... τυχεροί κι έφυγαν με το μεγάλο διπλό. Φάσεις υπήρχαν και για τις δύο ομάδες, με το Κερατσίνι να είναι καλύτερο στο πρώτο μέρος, αλλά να μην έχει την μεγάλη φάση.

Στην επανάληψη, η «Προο» ανέβασε στροφές κι έδειξε να το θέλει περισσότερο. Έτσι, σε μια φάση που δεν έμοιαζε επικίνδυνη, στο 73' ο Καλαϊτζίδης έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Κερατσινίου αιφνηδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα