Έκανε το καθήκον του ο Απόλλων Λάρισας, αλλά έμεινε στη Super League 2

Gazzetta team
Έκανε το καθήκον του ο Απόλλων Λάρισας, αλλά έμεινε στη Super League 2

bet365

Ο Απόλλων Λάρισας πέρασε από την έδρα του Ηρόδοτου, αλλά η νίκη του Πλατανιά τον άφησε οριστικά στη Super League 2. Ήττα αλλά Super Leauge 2 και για τον Καραϊσκάκη. Τέλος στη χρονιά με νίκες για Παναχαϊκή, Εργοτέλη, ΑΟΧ Κισσαμικό και Τρίκαλα.

Νίκη χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν μέσα στο Ηράκλειο του υποβιβασμένου Ηροδότου με 1-0, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου μετά το -3 που τους είχε επιβληθεί. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Λουκάο στο 67' με πλασέ, δίνοντας όπως αναφέραμε τη νίκη στον Απόλλωνα.

Hρόδοτος (Λυρώνης): Κασμερίδης, Τουγλής, Ανδρέου, Ζιώγας (65′ λ.τρ. Δαμιανάκης), Αργκιλέσι, Νύκτυαρης, Γκούφας, Ζαμπορόφκσι, Αμαραντίδης, Κασαπάκης, Πίντο (76′ Κλινάκης)

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Ράμος, Καρατάσιος, Λουκάο, Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Αγιώτης, Μπιμάι, Κεντέζι (46′ Πολέτο), Λίταινας

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Γλυκιά... ήττα για τον Καραϊσκάκη

Ο Καραϊσκάκης μπορεί να γνώρισε την ήττα με 1-3 από τα Τρίκαλα, όμως εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ηρακλή από τον Πλατανιά και την νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Super League 2.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Στην επνάληψη όμως είχαμε τέσσερα γκολ. Αρχικά στο 52' ο Άλεξιτς με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, πριν έρθει η αντεπίθεση των Τρικάλων μέχρι την ανατροπή!

Στο 61' ο Συριόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ στο 63' ο Μαρκόφσκι έκανε το 1-2. Στο 78' οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Μέλκα να αποκρούει την εκτέλεση του Συμελίδη. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Καπός για τα Τρίκαλα που την επόμενη σεζόν θα αγωνιστούν στη Football League.

Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παπανίκου, Καψάλης, Καραγιαννίδης (55΄Μπαλντέ), Καπίας, Παναγιώτου, Ψιάνος, Χούσος, Άλεξιτς (71′ Ματθαίου), Κάκκο, Τζιώρας

Τρίκαλα (Σίτσας): Ταΐρης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Πάνος, Ντόσης (76′ Νιάρος), Λάσκαρης, (56′ Ράντι) Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Τσιμίκας, Μαρκόφσκι

Φινάλε με διπλό για την Παναχαϊκή

Πέρασε από την Κέρκυρα η Παναχαϊκή επικρατώντας σχετικά εύκολα 0-2 και έβαλε τέλος σε μια καλή σεζόν...

Το σκορ άνοιξε στο 32' ο Μαυριάς για τους Πατρινούς, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι που ήταν και πάλι ανώτεροι κέρδισαν πέναλτι και ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε εύστοχα στο 78' διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Κέρκυρα (Θέος): Βουτσελάς (26′ λ.τρ. Παγκράτης), Σανδραβέλης, Γεωργακόπουλος, Κρητικός Ν. Ζορμπάς, Σιατραβάνης (69′ Βλάχος), Αναστασίου, Γενιτσαρίδης, Θεοδωράκης, Παναγιωτίδης, Μίσκου

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Κολοβούρης, Πολίμος, Πλέγας, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κολ, Μοσνί, Παπατόλιος, Μοντιέλ (74′ Κυνηγόπουλος), Ντάσιος, Πολυχρόνης.

Απόλλων Πόντου – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-3

Τόσο ο Απόλλωνας Πόντου που είναι στην πεντάδα όσο και ο Κισσαμικός, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα είχαν βαθμολογικά κίνητρα για το ματς και ειδικά οι γηπεδούχοι. Τελικώς ο Απόλλων ηττήθηκε αν και προηγήθηκε με την κεφαλιά του Κυβελίδη στο 20'. Οι Κρητικοί βρήκαν γκολ με τον Κουσκουνά στο 48' με πλασέ, με τον Αρναρέλλη στο 60'με πλασέ και με τον Γκίνη στο 83' με σουτ.
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά (78′ Λουφάκης), Μπρίτο, Τσουμάνης (78′ Δαλιανόπουλος), Κυβελιδης, Καλογέρης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Μπάμπης (73′ Καλαϊτζίδης) & Βλάχος.
ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Δασκαλάκης, Αρναούτογλου, Ζιούλης (75′ Γκίνη), Kαραγεώργης, Σαλιάκας, Τόλι, Σεληνιωτάκης, Βρεττός (86′ Κεχαγιάς), Καραγιάννης (46΄Αρναρέλλης), Κάσσος & Κουσκουνάς.
Παλικαρίσιο διπλό του Εργοτέλη στην Δράμα
Πολύ καλή εικόνα από τον Εργοτέλη εκτός έδρας με την Δόξα Δράμας. Οι Κρητικοί που είχαν περισσότερες φάσεις από τους Δραμινούς σκόραραν με τον Έφορντ στο 45' και το 82'.
Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ρουγκάλας (83′ Παρασκευάς), Ανδρέου, Καψάλης, Μακρής, Μπαϊκαρά, Κρουθ (46′ Κρητικός), Μάρτινς & Δούμτσιος.
Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (86′ Τζελέπης). Βουτσάς, Κοιλιάρας, Μπακανάκ, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (80′ Ροβίθης), Έφορντ, Μανουσάκης (69′ Μπουρσέλης) & Ιατρούδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα