Όλο και πιο κοντά ο Βόλος, νέα γκέλα για την Κέρκυρα (vids)

Gazzetta team
Όλο και πιο κοντά ο Βόλος, νέα γκέλα για την Κέρκυρα (vids)

bet365

Ο Βόλος πέρασε κι από την έδρα του Καραϊσκάκη (0-1) και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη Super League. Ήττα που την αφήνει πιο πίσω για την Κέρκυρα στο νησί από τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-2. Τεσσάρα ο ΑΟΧ Κισσαμικός, στο μηδέν έμειναν Αιγινιακός - Παναχαϊκή και Αήττητος Σπάτων - Πλατανιάς.
«ΑΓΚΑΛΙΆΖΕΙ» ΤΗΝ SUPER LEAGUE Ο ΒΟΛΟΣ!

Όλο και πιο κοντά στην Super League βρίσκεται πλέον ο Βόλος! Οι «κυανέρυθροι», επικράτησαν 0-1 του Καραϊσκάκη κι αύξησαν την διαφορά από την δεύτερη θέση στο +11.

Tο γκολ της νίκης για τον Βόλο σημείωσε ο Πίτου Γκαρσία στο 30' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το παιχνίδι δεν είχε άλλες σημαντικές στιγμές, με την ομάδα του Βόλου να φεύγει με το διπλό και πλέον να βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του στη Super League.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας (62' Μπαντέ), Ροντρίγκεθ, Παντίδος (88' Σεράνο), Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος (72' Γυφτοκώστας), Βουκμίροβιτς, Τζιώρας.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Γκαλίτσιος, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Πέντα (88' Δόρης), Πίτου Γκαρσία, Καμπαγέρο (80' Βασιλείου0, Λούκας (55' Ν' Γκουέμ), Ηλιόπουλος, Μάντζης.

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ 90' ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Σπουδαίο διπλό για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος με γκολ στο 90' πήρε τη νίκη μέσα στην Κέρκυρα με 1-2 και προσπέρασε τους νησιώτες στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι στην Κέρκυρα άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που μόλις στο 11' άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Γκουντρουμπή. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν κι άρχισαν να απειλούν χωρίς αποτέλεσμα την αντίπαλη εστία. Πρώτη πραγματικά μεγάλη στιγμή για την Κέρκυρα ήρθε στο 43' όταν ο Λινάρδος πλάσαρε τον Μάντζαρη με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει από πολύ κοντά με διπλή προσπάθεια.

Στην επανάληψη η πίεση αυξήθηκε περισσότερο, αλλά οι «Φαίακες» αναγκάστηκαν να αγωνιστούν από το 67' με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Σπίνουλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 78' όταν ο Τουράμ αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ιωάννου με κεφαλιά προ κενής εστίας στα δίχτυα για το 1-1. Ολόκληρη η Κέρκυρα από εκεί και πέρα βγήκε στην επίθεση για το γκολ της νίκης, όμως αυτό δεν ήρθε και στο 90' ο Χατζής μετά από εκτέλεση πλαγίου με εντυπωσιακό γυριστό κρέμασε τον Κουτζαβασίλη για το τελικό 1-2.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Πέτρος Στοΐλας): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Χαντάκιας (59' Βίλα), Κούρος, Ν. Κρητικός, Λινάρδος (88' Μότα), Κόντος, Πασάς (82' Στ. Κρητικός), Ζορμπάς, Τουράμ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Μπραμπίγια (84' Κοντοές), Πολέτο, Γκουντρουμπής (73' Τασιούλης).

ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΑΟΧ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΜΕ ΣΠΑΡΤΗ

Ο ΑΟΧ / Κισσαμικός μετά από ένα πολύ καλό ματς με την Σπάρτη επικράτησε με 4-1. Το 1-0 έκανε στο 7' ο Σάλιακας με δυνατό σουτ. Στο 10ό λεπτό ο Κουσκουνάς φώναξε πως η μπάλα πέρασε την γραμμή από σουτ του που έβγαλε ο Ζαχαριουδάκης. Στο 31' ο Ρίσκι έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ μετά από μπαλιά του Σάλιακα. Η μπάλα βρήκε το δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Στο 68' με σουτ ο κουσκουνάς έκανε το 3-0. Στο 88' ο Κουσκουνάς με σουτ μετά από συνεργασία με τον Σάλιακα έκανε το 4-0 και στο 93' ο Καινούργιος μείωσε στο τελικό 4-1.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Καραγεώργης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Μουμίν (72' Τεγούσης), Σάλιακας, Βρεττός, Ρίσκι (80' Χαλκιαδακης) και Κουσκουνάς.

Σπάρτη (Σατσιάς): Σφέτσος, Φραγκούλης, Καλούσης, Βαλμάς, Νάτσης, Λώλος, Ζαχαριουδάκης, Αγγελόπουλος, Τουρέ (69' Ρόμο), Γκαλβάο (55' Τιράρ) και Καινούργιος.

ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες φάσεις μπροστά από τα δύο καρέ το ματς πήγε στο 0-0. Στο 20' ήταν ένα σουτ του Κολ που μπλόκαρε ο αντίπαλος πορτιέρο και στο 39' μία πολύ καλή φάση του Κυνηγόπουλου. Επίσης στο 33' μία τριπλή φάση του Αιγινιακού για γκολ με την μπάλα να πηγαίνει τελικά κόρνερ. Στην επανάληψη ήταν ένα σουτ του Παπατόλιου που αποκρούστηκε στο 70'. Το τελικό 0-0 είναι περισσότερο γκελα για την Παναχαϊκή παρά για τον Αιγινιακό.

Αιγινιακός (Καρατζά): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Ζήσης, Βελκόσκι, Τσολακίδης (75' Ζαννάκης), Πολύζος, Παπαδόπουλος (86' Κούστα), Γρανάδος, Βλαχομήτρος.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος, Μουστακόπουλος (58' Παπατόλιος), Κολ (58' Μαυριάς), Ελευθεριάδης, Μπαστακός (76' Μωραϊτης), Κυνηγόπουλος.

ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Σε ένα ματς που είχε ενδιαφέρον, φάσεις κι δοκάρι τελικώς δεν μπήκαν γκολ. Στο 16' ο Πλατανιάς είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μάικιτς. Στο 36' μετά από σέντρα του Χατζηιωαννίδη η μπάλα πέρασε από τον Γκοτ αλλά ο Ρουσσάκης που ήταν στην γραμμή έδιωξε το σουτ του Λάμπρου. Στο 72' ήρθε η αποβολή του Κασνέτση για τον Αήττητο.

Αήττητος Σπάτων (Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Μάγκας, Κολλαράς, Κασνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Λύρας & Βανκεβάι.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Στ. Ποζατζίδης, Ρουσσάκης, Κόρτσταμ, Παπανικολάου, Πουρτζιτίδης, Μάικιτς, Καραγκούνης, Νίλι, Λουκίνας & Μπιανκόνι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα