ΑΟΧ Κισσαμικός - Απόλλων Πόντου 1-0

Gazzetta team
ΑΟΧ Κισσαμικός - Απόλλων Πόντου 1-0

bet365

Ακόμα μια νίκη για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας 1-0 του Απόλλωνα Πόντου κι απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Νέα σημαντική νίκη για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ο οποίος επικράτησε και του Απόλλωνα Πόντου φτάνοντας τους 18 βαθμούς και στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, ένα γρήγορο τέρμα ήταν υπέρ αρκετό! Συγκεκριμένα, στο 14' ο Θεοδωρόπουλος έκανε τραγικό λάθος κι απομάκρυνε πάνω στον Κουσκουνά ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 1-0. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ωστόσο το δεύτερο γκολ δεν ήρθε.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον ΑΟΧ Κισσαμικό να κρατά άνετα τη νίκη και να απομακρύνεται περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Μουμίν, Σάλιακας (75' Βρεττός), Ρίσκι (83' Χαλκιαδάκης), Κουσκουνάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Πάτας, Βλάχος, Τσουμάνης, Πουρτουλίδης, Καλαϊτζίδης (84' Μπάμπης), Μπρίτο, Σουντουρά (80' Κυβελίδης), Χασομέρης, Ολαϊτάν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα