ΑΟΧ Κισσαμικός - Καραϊσκάκης 1-0

Gazzetta team
ΑΟΧ Κισσαμικός - Καραϊσκάκης 1-0

bet365

Σημαντική νίκη για τον ΑΟΧ Κισσαμικό που επικράτησε 1-0 του Καραϊσκάκη κι απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σε ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, αλλά για την ουρά, ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε του Καραϊσκάκη 1-0 και πλέον απέχει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος με το 0-0 να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Εξαίρεση, το δοκάρι του Κάκκο για τον Καραϊσκάκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με αυτή τη φάση να είναι και η μοναδική σημαντική στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός όμως είναι αυτός που είχε λύση στον... γρίφο του γκολ με τον νέο επιθετικό του. Ο Κουσκουνάς μετά από συνεργασία με τον Αρναρέλλη και τον Αποστολόπουλο, έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0 που έδωσε και τη νίκη στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μιχάλης Παπασωτηρίου): Στεφανάκος, Καπίας (40' λ.τρ. Ψιάνος), Παντίδος, Ροντρίγκεθ (80' Γυφτοκώστας), Παναγιώτου, Παπανίκου, Μασούρας, Χούσος, Βουκμίροβιτς, Κάκκο (89' Ματθαίου), Τζιώρας.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος (63' Αποστολόπουλος), Γκίνη, Μουμίν, Αρναρέλλης, Βρεττός (46' Σάλιακας), Κουσκουνάς (89' Σελινιωτάκης), Ρίσκι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα