Απόλλων Λάρισας - Βόλος 1-1 (vids)

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας - Βόλος 1-1 (vids)

bet365

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Football League με τον Απόλλωνα Λάρισας να σταματά τον πρωτοπόρο Βόλο.

Ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε και σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του Βόλου, καθώς στο μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο, απέσπασε ισοπαλία 1-1 και δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν κι άλλο στην κορυφή.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Βόλο, καθώς μόλις στο 3' ο Ηλιόπουλος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 17', οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Μαρκολίνο βρέθηκε απέναντι στον Καραγκιολίδη με τον γκολκίπερ του Βόλου να σώζει. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Κότο μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα και με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Στην επανάληψη, ο Απόλλων Λάρισας βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα, στο 69' ο Πολέτο με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιολίδη κι έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα ο Βόλος αύξησε την πίεσή του αναζητώντας το γκολ που θα του έδινε εκ νέου το προβάδισμα και πιθανότατα τη νίκη. Στο 80', ο Φράγκος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μάντζαρης μπλόκαρε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Νέτο Μαρκολίνο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Βόλος είχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα χωρίς να βρει το γκολ που έψαχνε με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Χατζής (63' Λίταινας), Καρατάσιος, Τασιούλης, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Πολέτο (92' Καμπέρης), Λουκάο.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Καρρίκι, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Λούκας Γκαρσία (73' Φράγκος), Πίτου Γκαρσία, Κότο (61' Ενγκουέμ), Ηλιόπουλος (73' λ. τρ. Πέντα), Μάντζης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα