Δόξα Δράμας - Ηρακλής 2-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Δόξα Δράμας - Ηρακλής 2-0 (vid)

bet365

Με τίποτα δεν μπαίνει τέλος στην κατρακύλα του Ηρακλή, ο οποίος συνέχισε να βρίσκεται μακριά από τις νίκες, καθώς ηττήθηκε κι από την Δόξα Δράμας με 2-0.

Ένας κάκιστος Ηρακλής παρουσιάστηκε στη Δράμα κι ως φυσικό επόμενο γνώρισε ακόμα μια ήττα στο πρωτάθλημα της Football League από την ανώτερη Δόξα με

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, έδειξε για ακόμα μια αγωνιστική το γνωστό της κακό πρόσωπο κι ως αποτέλεσμα έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στη Super League. Η Δόξα, αντίθετα, κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο κι έκανε ό,τι ήθελε στην άμυνα του Ηρακλή. Στην πρώτη της καλή στιγμή στο 9' άνοιξε το σκορ, όταν ο Κουσκουνάς σέντραρε για τον Πέρεθ κι αυτός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Θα παραμείνει αήττητη η Γιούβε; Το ντέρμπι στο Τορίνο παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Παρά το 1-0, η εικόνα της αναμέτρησης έμεινε ίδια με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και να μην απειλούνται στιγμή από τον «Γηραιό». Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη τελική του Ηρακλή έγινε στο 35' με ένα μακρινό σουτ του Τάι που έφυγε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, τα πράγματα χειροτέρεψαν για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κουσκουνάς μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά πέρασε και τον Βοσνιάδη και από πλάγια θέση πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής έπρεπε να βγει μπροστά ώστε να βρει ένα γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Στο 52' έχασε και την μεγαλύτερή του ευκαιρία, όταν ο Περόνε πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Τάι κι έστειλε την μπάλα άουτ. Από την φάση αυτή κι έπειτα ο «Γηραιός» δεν απείλησε ποτέ ξανά στην αναμέτρηση!

Αντίθετα, στο 70' ο κορυφαίος του γηπέδου, Κουσκουνάς, απείλησε με σουτ με τον Βοσνιάδη να απομακρύνει σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι στο 83' φώναξαν για πέναλτι πάνω στον Σιώπη, ενώ στο 84' έχασαν ακόμα μια ευκαιρία με την κεφαλιά του Καψάλη να φεύγει άουτ.

Κάποια σουτ του Ηρακλή στο φινάλε, δεν βρήκαν στόχο και η Δόξα πήρε μια σημαντική νίκη, ενώ ο «Γηραιός» συνεχίζει να... παραπατά!

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Μακρής, Καψάλης, Ριζογιάννης, Πατράλης, Μάρτινς (76' Σιώπης), Μπαϊκαρά (84' Σουμά), Κουσκουνάς, Πέρεθ (69' Σαμπανίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Πασάς (46' Καζναφέρης), Κουκόλης (28' λ. τρ. Ζιαμπάρης), Στάμου, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Ντούνης, Χασομέρης, Τάι(71' Ρόβας), Περόνε.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα