Ο Βόλος... καλπάζει για Super League, η Κέρκυρα πέφτει σε «μπλόκο»!

Gazzetta team
Ο Βόλος... καλπάζει για Super League, η Κέρκυρα πέφτει σε «μπλόκο»!

bet365

Στην κορυφή της βαθμολογίας θα παραμείνει και μετά το τέλος της 9ης αγωνιστικής ο Βόλος, που επικράτησε 0-2 του Ηρόδοτου στην Αλικαρνασσό. Γκέλα πριν το ντέρμπι στον Βόλο για στην Κέρκυρα που έμεινε στο 1-1 με τα Τρίκαλα. Νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη ο Αιγινιακός.

Ηρόδοτος - Βόλος 0-2

Η επέλαση του Βόλου συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Οι Βολιώτες πέρασαν σαν σίφουνες και από το Ηράκλειο επικρατώντας του Ηροδότου με 2-0 και παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, από την στιγμή που κέρδισαν και την δικαστική μάχη για το ματς με την Δόξα στην Δράμα.

Θα παραμείνει αήττητη η Γιούβε; Το ντέρμπι στο Τορίνο παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκαναν πάρτι, έχοντας συνολικά 2 γκολ και 2 δοκάρια. Η αρχή έγινε στο 25' με τον Μάντζη με σουτ να ανοίγει το σκορ για τον Βόλο, ενώ ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ηλιόπουλος με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Μέχρι το 0-1 πάντως οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια, ένα στο 7' με τον Κότο και ένα στο 20' με τον Καμπαγέρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος έκανε συντήρηση δυνάμεων, κρατώντας με άνεση το υπέρ του 2-0. Ένα 2-0 που τον κράτησες στην κορυφή με 25 βαθμούς, ενώ ο Ηρόδοτος έπεσε στην 6η με 12.

Ηρόδοτος (Φουτσίνι): Κασμεριδης, Μπάμπης, Προβιδάκης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (59′ Φουκαράκης), Αργκιλέσι (66′ Κοντογιάννης), Αυγενικού, Μασάδο, Φραγκουλάκης, Κονέ

Βόλος (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Καμπαγέρο (55′ Ενγκουέμ), Καρίκι, Ηλιόπουλος, Κότο (71′ Φράγκος), Ουνγιαλίδης, Λούκας Γκαρσία (64′ Δόρης)

Κέρκυρα – Τρίκαλα 1-1

Τα Τρίκαλα σταμάτησαν την Κέρκυρα πριν το ντέρμπι με τον Βόλο. Οι «Φαίακες», έμειναν στο 1-1 κι έχασαν έδαφος στην προσπάθειά τους για επιστροφή στη Super League.

Η ομάδα του Ιονίου, κυριάρχησε στο πρώτο μέρος από τα πρώτα λεπτά κι απείλησε στο 8' με τον Τουράμ, όμως το γκολ ήρθε στο 21'. Τότε ο Κόντος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Σιατραβάνη κι αυτός σούταρε για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τουράμ αστόχησε με πλασέ προ κενής εστίας, ενώ στο 29' ο Βραζιλιάνος, αλλά και ο Κόντος στη συνέχεια της φάσης δεν μπόρεσαν με το κεφάλι να κάνουν το 2-0.

Στην επανάληψη ωστόσο, οι μονομαχίες στη... λάσπη της Κέρκυρας ήταν πολλές με τα Τρίκαλα να ανεβάζουν στροφές και να αναζητούν την ισοφάριση. Τελικά, οι προσπάθειες των Τρικάλων βρήκαν αντίκρισμα όταν ο Συμελίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η Κέρκυρα είχε την ευκαιρία της να πάρει το παιχνίδι, αλλά ο Τουράμ στο 88' αστόχησε και η ισοπαλία έμεινε μέχρι τέλους, με τους «Φαίακες» να πηγαίνουν στο παιχνίδι του Βόλου σαν να παίζουν σε έναν τελικό!

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κούρος, Κόντος (60' Νίκιτς), Ν. Κρητικός, Ζορμπάς (85' Γεωργακόπουλος), Σιατραβάνης, Λινάρδος (70' Βίλα), Τουράμ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Γκουγκούδης, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης (90'+5' Κατσαντώνης), Γιουκαρής (74' Γκατσολάρι), Καπός, Σταματάκος (83' Κούλπας).

Αιγινιακός – Εργοτέλης 1-0

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Football League πέτυχε ο Το γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο Πολύζος με σουτ στο 14', ένα γκολ το οποίο οι παίκτες του Γιουνούζ κατάφεραν να κρατήσουν ως το τέλος κατακτώντας την πολύτιμη νίκη. επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη. Σε ένα ματς που δεν είχε και τις πολλές φάσεις οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να φτάσουν τους 9 ανεβαίνοντας πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στην 11η θέση. Οι Κρητικοί από την άλλη δεν τα κατάφεραν και έμειναν στην 5η θέση και τους 14 βαθμούς, χάνοντας σημαντικό έδαφος για τις πρώτες θέσεις.

Το γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο Πολύζος με σουτ στο 14', ένα γκολ το οποίο οι παίκτες του Γιουνούζ κατάφεραν να κρατήσουν ως το τέλος κατακτώντας την πολύτιμη νίκη.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης (52' Γιαλαμούδης), Πετρούσης, Στάνιτς, Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι (75' Εππας), Παπαδόπουλος, Δούμτσιος (57' Πέριτς), Πιαστόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοζορώνης (84' Σταθόπουλος), Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (64' Μπουρσέλης), Μπρους (79' Κατσούρρι), Τσέλιος, Καπνίδης, Ιατρούδης, Έφορντ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα