Ανεβαίνει με τριάρες ο Ηρακλής

Δημήτρης Τομαράς
Ανεβαίνει με τριάρες ο Ηρακλής

bet365

Το καλό του εαυτό φαίνεται να βρίσκει ο Ηρακλής, με τον «γηραιό» να μοιράζει δεύτερη τριάρα στην σειρά, αυτή την φορά στον Αήττητο στα Σπάτα. Μεγάλη νίκη μέσα στη Σπάρτη για τον Βόλο, κέρδισε Κισσαμικό και μένει στις πρώτες θέσεις η Κέρκυρα.

Μετά το αρχικό κακό ξεκίνημα ο Ηρακλής φαίνεται να βρίσκει το καλό του πρόσωπο, κάτι που δείχνει και στον αγωνιστικό χώρο. Ο... γηραιός μετά το 3-0 επί της Σπάρτης στο Καυτανζόγλειο έριξε ακόμα μία τριάρα, αυτή την φορά στον Αήττητο στα Σπάτα και έφτασε τους 10 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη οι νεοφώτιστοι έπεσαν στην 14η με 5 βαθμούς και βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Όσον αφορά τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθώς εκτός των τριών τερμάτων είχαν και δοκάρι με τον Μουμίν στο 87'. Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Πασάς με σουτ και στο 39' ο Ντούνης κατάφερε να κάνει το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο οι «κυανόλευκοι» κατέβασαν ταχύτητα, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και στο 90' ο Παναγιωτούδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αήττητος (Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Βούκοβιτς, Ηρακλής, Κασνέτσι, Ματσούκας (21′ λ.τρ. Νικλητσιώτης), Σταματάκης, Γροντής, Μαρουκάκης.

Ηρακλής (Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Πασάς, Κουκόλης, Στάμου, Μουμίν, Καλτσάς, Μενδρινός (58′ Παναγιωτούδης), Χασομέρης, Ντούνης (82′ Γεωργίου), Περόνε

Σπάρτη – Βόλος 1-3

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις από το 6', ο Βόλος έκανε την μεγάλη ανατροπή, επικράτησε με 3-1 της Σπάρτης στην Λακωνία και ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Οι Σπαρτιάτες από την πλευρά τους έμειναν στους 5 και την 13η θέση και παραμένουν στην ζώνη του υποβιβασμού.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 6' με τον Βλαχομήτρο. Οι Βολιώτες ωστόσο κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 22' με κεφαλιά του Γκαρσία έκαναν το 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο καμία ομάδα δεν έδειχνε ικανή να πάρει τη νίκη, ωστόσο το τέλος του ματς ήταν ιδανικό για τον Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι αρχικά κατάφεραν με τον Δημόπουλο να προηγηθούν στο 89', αλλά δεν έμειναν εκεί, καθώς ο Πίσπας με σουτ στο 93' διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Σπάρτη (Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Καλούσης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καινούργιος (66′ Αρώνης), Παυλής (54′ Ρομπίνιο), Κωνσταντινόπουλος (75′ Ρούμπος), Βλαχομήτρος.

Βόλος (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Κότο, Καμπαγιέρο (86′ Πίσπας), Μάντζης, Πίτου Γκαρσία (67′ Φράγκος), Λούκας (61′ Ηλιόπουλος).

Κέρκυρα – ΑΟΧ-Κισσαμικός 1-0

Στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε η Κέρκυρα με τους Φαίακες να επικρατούν με 1-0 του Κισσαμικού, ένα τρίποντο με το οποίο έφτασαν στους 13 βαθμούς, τρεις πίσω από τον δεύτερο Βόλο. Όσον αφορά τους Χανιώτες βρίσκονται στην 12η θέση με 5 και είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με τους ίδιους όμως βαθμούς με την Σπάρτη και τον Αήττητο.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος το γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο Τουράμ στο 81' με κεφαλιά και ως εκείνο το λεπτό δεν υπήρχαν πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Κέρκυρα (Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κούρος, Μότα (75′ Κρητικός Ν.), Λινάρδος, Σιατραβάνης, Αποστολίδης (23′ λ.τρ. Κόντος), Ζορμπάς, Τουράμ.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Σεσάι, Σεληνιωτάκης (66′ Καντιμάς), Ζιούλης, Καραγεώργης, Καραγιάννης, Αρναρέλλης, Ρίσκι, Αποστολόπουλος, Τεγούσης, Γκίνι

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα