Ηρακλής - Απόλλων Λάρισας 3-4

Δημήτρης Ρούσσος
Ηρακλής - Απόλλων Λάρισας 3-4

bet365

Η ανατροπή της χρονιάς στο Καυτανζόγλειο, με τον Απόλλωνα Λάρισας να κερδίζει με 4-3 τον Ηρακλή, ο οποίος στο ημίχρονο βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 3-1!!! Στην πρώτη θέση της Football League οι Θεσσαλοί μετά από την απίθανη εξέλιξη!

Παιχνίδι απ΄αυτά που σπανίζουν στα ελληνικά γήπεδα διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο, με τον Απόλλωνα Λάρισας να ρίχνει… ροπαλιά μεγατώνων στον Ηρακλή και να φεύγει με το 3-4 από τη Θεσσαλονίκη, διατηρώντας την πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Ευθύς εξαρχής το παιχνίδι απέκτησε έντονο ρυθμό, με τον Περόνε να ανοίγει το σκορ στο 10’ με όμορφο διαγώνιο σουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν έτοιμη «απάντηση» και ο Νέτο στο 17’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με όμορφη ατομική προσπάθεια κι εντυπωσιακό τελείωμα.

Η συνέχεια όμως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ανήκε στον Ηρακλή, που μέτρησε άλλα δυο γκολ, τρια δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι ως το 45’! Στο 25’ ο Ντούνης «τρόμαξε» τον Μάντζαρη, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 27’ ο Περόνε κέρδισε το πέναλτι από τον Κοντοέ, είδε τον τερματοφύλακα των Θεσσαλών να αποκρούει, αλλά και τον Κλέιτον στην επαναφορά να κάνει το 2-1. Στο 32’ μάλιστα ήρθε ο Καλτσάς να σκοράρει για το 3-1, αποκαθιστώντας ψευδώς την ηρεμία στο Καυτανζόγλειο. Στο 44’ ξανά ο Ντούνης είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ, δίνοντας την εντύπωση πως τα δύσκολα πέρασαν για τους γηπεδούχους.

Η συνέχεια ωστόσο αποδείχθηκε εφιαλτική γι’ αυτούς, που δεν… εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο! Στο 51’ ο Πολέτο μείωσε σε 3-2 με ωραίο σουτ, ενώ στο 58’ ο Κοντοές «σόκαρε» τον «Γηραιό», ισοφαρίζοντας ξανά σε 3-3!

Σαν να μην έφτανε η εξέλιξη για τον «παγωμένο» Ηρακλή και τον προβληματισμένο Ελευθερόπουλο, ήρθε ο Μαρκολίνο με υπέροχη ατομική προσπάθεια να ντριμπλάρει δυο φορές τον Βοσνιάδη και να τελειώσει υποδειγματικά τη φάση για δεύτερη φορά στον αγώνα, προκαλώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στις τάξεις του Απόλλωνα, που με τη νίκη έφτασε τους 13 βαθμούς και πανηγυρίζει την πρώτη θέση της Football League, μαζί με τον Εργοτέλη!

Αντίθετα ο Ηρακλής έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού, μετρώντας μόλις 4 βαθμούς στα πρώτα πέντε παιχνίδια, σε μια απογοητευτική εκκίνηση στη σεζόν.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Χιντζίδης, Κούσας, Στάμου, Καλτσάς (76’ Παναγιωτούδης, Μενδρινός, Ντούνης, Χασομέρης, Κλέιτον (62’ Ρόβας), Περόνε (55’ Πασάς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Μαρκολίνο (88’ Μπιμάι), Λούκας Ράμος, Τασιούλης (56’ Λίταινας), Πολέτο (85’ Καμπέρης), Λουκάο

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα