«Τρένο» ο Εργοτέλης, γκέλαρε η Δόξα Δράμας (vids)

Gazzetta team
«Τρένο» ο Εργοτέλης, γκέλαρε η Δόξα Δράμας (vids)

bet365

Η ξέφρενη πορεία του Εργοτέλη στη Football League συνεχίζεται! Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-0 των Τρικάλων κι έφτασαν το 4/4 στο πρωτάθλημα παραμένοντας στην κορυφή. Ήττα στη Δράμα για την Δόξα από τον Ηρόδοτο (2-3), πέρασε από τα Χανιά ο Βόλος (1-2 τον ΑΟΧ Κισσαμικό), διπλό στην Καλαμαριά ο Πλατανιάς 0-1.

Εργοτέλης - Τρίκαλα 3-0

Συνεχίζει να είναι ασταμάτητος στο φετινό πρωτάθλημα ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί δεν σταμάτησαν ούτε κόντρα στα Τρίκαλα στο Παγκρήτιο, επικράτησαν με 3-0 και έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα σε ένα πραγματικά εξαιρετικό ξεκίνημά τους στην Football League.

Οι παίκτες του Νίκι Παπαβασιλείου ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και προηγήθηκαν στο 38' με πέναλτι του Κοζορώνη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμα καλύτεροι και με σουτ των Μπουτσάκη και Ιατρούδη στο 53' και 76' διαμόρφωσαν το τελικό 3-0, ενώ ο Μπουτσάκης στο 56' είχε δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία για να πετύχει και άλλο τέρμα.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Όσον αφορά τα Τρίκαλα, το ξεκίνημά τους είναι αντιστρόφως ανάλογο από αυτό του Εργοτέλη, με τους Θεσσαλούς να μετράνε μόλις 1 νίκη και 3 ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Οικονόμου (78′ Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κοζορώνης, Μπουτσάκης (75′ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Σταθόπουλος (58′ Μπουρσέλης).

Τρίκαλα (Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Τσιάρας, Γκουγκούδης (54′ Κάπος), Γιουκάρης (54′ Σταματάκος), Σιμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Βανκεβάι (61′ Νιάρος).

Δόξα Δράμας – Ηρόδοτος 2-3

Εντός έδρας ήττα για την Δόξα Δράμας, η οποία σε ένα παιχνίδι γεμάτο γκολ, ηττήθηκε 2-3 από τον Ηρόδοτο.

Εντυπωσιακός ήταν ο ρυθμός της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο, με την Δόξα και τον Ηρόδοτο να σκοράρουν κατά ριπάς! Η ομάδα της Δράμας, άνοιξε το σκορ μόλις στο 10', όταν ο Μπαϊκαρά βρήκε τον Κουσκουνά κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση όμως ήταν άμεση, με τον Ηρόδοτο να κάνει το 1-1με εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη.

Οι Κρητικοί δεν έμειναν εκεί και στο 31', έκαναν την ολική ανατροπή με τον Αυγενικού μετά από σέντρα του Σμυρλή. Το προβάδισμα αυτό κράτησε μόλις για τρία λεπτά, καθώς η Δόξα έφτασε στην ισοφάριση με τον Κρητικό στο 34', αλλά ο Ηρόδοτος είχε και πάλι την απάντηση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Αρχικά στο 45' ο Κρουθ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα και στο 45+2' ο Πίτκας έκανε τραγικό λάθος και ο Γιαλούσης βρήκει δίχτυα κάνοντας το 2-3 και δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους Κρητικούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τους γηπεδούχους να αναζητούν την ισοφάριση αλλά να μην τα καταφέρνουν καθώς ο Κασμερίδης έσωσε όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν μπροστά από την εστία του.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Μακρής, Ρουγκάλας (60' Πέρεθ), Πατράλης (77' Νατσιόπουλος), Καψάλης, Ριζογιάννης, Κρητικός (70' Σουμά), Μπαϊκαρά, Κρουθ, Κουσκουνάς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (57' Κανδηλάκης), Φραγκουλάκης, Μασάδο (87' Φουκαράκης), Κασαπάκης, Αυγενικού (67' Αμαραντίδης), Αργκιλέσι, Σμυρλής.

Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς 0-1

Σημαντικό διπλό για τον Πλατανιά στην Καλαμαριά, όπου επικράτησε 0-1 του Απόλλωνα Πόντου ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το καλό τους πρόσωπο έδειξαν και πάλι οι Χανιώτες, αυτή τη φορά απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση κι απείλησαν χωρίς αποτέλεσμα, με τον Πλατανιά να ισορροπεί στα μέσα του πρώτου μέρους και να παίρνει το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο 43' ο Θεοδωρόπουλος έκανε λάθος έξοδο και ο Νίλι με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Μάλιστα, οι Κρητικοί, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Ποζατζίδης είδε την δεύτερη κίτρινη κι αποβλήθηκε.

Έτσι, στην επανάληψη ο Απόλλων Πόντου είχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει. Η πίεση που άσκησαν στον Πλατανιά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Καλαμαριάς ήταν ασφυκτική, αλλά το γκολ δεν ερχόταν... Τελικά ήρθε στο 76' με τον Κυβελίδη, αλλά ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 88' έμειναν και οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σουντουρά με δεύτερη κίτρινη και κάπου εκεί όλα τέλειωσαν με τον Πλατανιά να παίρνει ακόμα μια σημαντική νίκη, την τρίτη του στο πρωτάθλημα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Τσουμάνης (45' Δαλιανόπουλος), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Σπόλιαριτς, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Μποσέτι, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης (32' Πουρζιτίδης), Νίλι, Παπανικολάου (85' Μάικιτς), Στ. Ποζατζίδης, Καραγκούνης, Ουές, Μπιανκόνι (80' Σινγκ).

ΑΟΧ Κισσαμικός – ΝΠΣ Βόλος 1-2

Μεγάλο διπλό από τον ΝΠΣ Βόλου με τους νεοφώτιστους να περνάνε από τα Περιβόλια επικρατώντας του Κισσαμικού με 2-1. Με το τρίποντο αυτό οι Βολιώτες ανέβηκαν στην 3η θέση με 9 βαθμούς, ενώ οι Χανιώτες συνεχίζουν το κακό τους ξεκίνημα έχοντας μόλις 1 πόντο στα τέσσερα πρώτα τους παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξαιρετικά στον αγώνα και μόλις στο 3' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Δημόπουλο. Εννιά λεπτά αργότερα ο Καμπαγέρο επίσης με σουτ έκανε το 0-2, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν στο 35' και να μειώνουν με τον Σιμόν. Το σκορ αυτό έμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο με τους Βολιώτες να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Ζιουλής, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν, Καραγιάννης, Βρεττός (55′ Αρναρέλλης), Αποστολόπουλος.

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης (43′ λ.τ Καρρίκι), Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Πέντα (46′ Ηλιόπουλος), Δόρης, Καμπαγέρο, Κότο, Πίτου Γκαρσία, Μάντζης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα