Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο και Νικολακάκη ο Ηρακλής

Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο και Νικολακάκη ο Ηρακλής

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο και Νικολακάκη ο Ηρακλής

bet365

Στον Ηρακλή θα συνεχίσουν την καριέρα τους ο Γιάννης Παπαδόπουλος και Γιάννης Νικολακάκης οι οποίοι θα ενισχύσουν τον Γηραιό στην Football League.

Με τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Γιάννη Νικολακάκη ενισχύθηκε ο Ηρακλής ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδόπουλο.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Ο Γιάννης (γεν.1989) που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ηρακλή το 2006. Έπαιξε στην ομάδα μέχρι το 2008 έχοντας 25 συμμετοχές και 1 γκολ. Στον Ηρακλή επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια αφού έπαιξε σε Ολυμπιακό, Ντιναμό Δρέσδης, Άρη, Κρακόβια, Χάποελ Μπνέι Σαχνίν, Χάποελ Ακρέ, Χάποελ Κφαρ Σαμπά, Βέροια».

«Το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Νικολακάκη για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μανώλης (γεν.1991) είναι ακραίος αμυντικός και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Λεβαδειακό το 2011. Έπαιξε ακόμα σε Επισκοπή, ΑΕΛ, Τρίκαλα, Εργοτέλη και στην Ακρόπολις (Σουηδία).

Μανώλη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή και σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη ώστε να πετύχεις τους προσωπικούς σου στόχους καθώς και τους στόχους της ομάδας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα