Αναγέννηση Καρδίτσας - Αρης 0-1

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αρης 0-1

bet365

Οι περιπέτειες και το μαρτύριο της Football League έλαβαν τέλος για τον Άρη με νίκη στο 92'! Το γκολ-πέναλτι του Λόττα έδωσε ένα ακόμη τρίποντο στους Θεσσαλονικείς, όμως ήταν... μαχαιριά για την Αναγέννηση Καρδίτσας που υποβιβάστηκε!!! Πλέον οι «κίτρινοι» κι επίσημα... γύρισαν εκεί που ανήκουν. Στη Super League.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, ο Δημήτρης Σπανός προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα καθώς εκτός 11αδας έμειναν επτά ποδοσφαιριστές.(σ. σ. Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης).

Ράγιο Βαγιεκάνο - Λούγο! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ο Άρης είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η κατοχή της μπάλας ήταν σταθερά πάνω από το 70% υπέρ του. Ωστόσο, οι περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες του περιορίστηκαν σε… υποψία ευκαιριών καθώς με εξαίρεση το τετ α τετ του Πασά με τον Γκέκα στο 11ο λεπτό (σ. σ. ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας με έγκαιρη έξοδο γλίτωσε την ομάδα του ) αλλά και μια κεφαλιά του Μπαστακού στο 30’, οι «κίτρινοι» δεν δημιούργησαν κλασικές φάσεις.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν ξεκάθαρα για την ισοπαλία, από τα μεγάφωνα του γηπέδου υπήρχε διαρκής ενημέρωση για τη διακύμανση του αγώνα στην Κρήτη και ουσιαστικά δεν είχαν τον παραμικρό λόγο να ρισκάρουν. Το ημίχρονο έλιξε χωρίς σκορ (0-0).

Στο πρώτο 15πτο του πρώτου ημιχρόνου καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν απειλητική με τον Άρη να διατηρεί τον έλεγχο και την Αναγέννηση Καρδίτσας να παραμένει κλεισμένη στην περιοχή της. Από το 60ο λεπτό και μετά η Αναγέννηση αποφάσισε να μην αφήσει την τύχη της στα πόδια των παικτών του Άρη, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και είχε μια κλασική φάση με τον Πλαβούκο στο 64ο λεπτό αλλά η κεφαλιά του τελευταίου κατέληξε στην αγκαλιά του Καντιμοίρη. Δίνοντας χώρους στον Άρη, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο φάσεις για γκολ. Στο 74ο λεπτό ο Μπαστακός σούταρε δυνατά αλλά ο Γκέκας απομάκρυνε ενώ στο 79ολεπτό ο Τσουμάνης με σουτ από πλάγια θέση εντός της περιοχής σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο για να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όπου ο Πασάς βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, ο Γκέκας τον ανέτρεψε, καταλογίστηκε πέναλτι το οποίο ο Λώττας εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 0-1.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Ματουσιάδης(Αναγέννηση Καρδίτσας), Κανακουδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Βατουσιάδης, Μπιτέλης, Πλαβούκος(88’ Μπούσδρας), Σταματάκης, Πλούμης(58’ Ντάγκρας), Σουντουρά, Χαντζάρας.

ΑΡΗΣ(Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος (46’ Κλιγγόπουλος), Μαραγκός, Τσουμάνης, Μουμίν, Παυλίδης(83’ Χαντί), Μπαργκάν(64’ Λώττας), Πασάς, Κανακούδης, Μπαστακός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα