Καλλιθέα - Σπάρτη 0-0

Gazzetta team
Καλλιθέα - Σπάρτη 0-0

bet365

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, Καλλιθέα και Σπάρτη έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Σίγουρα πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί η αναμέτρησης της Καλλιθέας με την Σπάρτη, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Οι φιλοξενούμενοι, ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία με το 0-0 να μην αλλάζει στα πρώτα 45 λεπτά.

Στην επανάληψη, η Καλλιθέα ήταν εκείνη που προσπάθησε να ανέβει και να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, δεν κατάφερε στιγμή να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μακρυωνίτη, με το 0-0 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά σε αυτό το παιχνίδι...

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ (71' Ζεζάι), Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος, Μάκο (75' Ταμπάκης), Ταλέντο, Χοτζάλι, Παυλής, Γκέτσι (57' Τσατσόπουλος), Σμυρλής.

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Νιάρος, Σάββα, Τσιόφου (60' Καζβιρόπουλος), Μουζακίτης, Δεινόπαπας (78' Γραικός), Γουόρντεν (67' Μπουζούκης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα