Δόξα Δράμας - ΟΦΗ 1-1

Δημήτρης Τομαράς
Δόξα Δράμας - ΟΦΗ 1-1

bet365

Ο άλλοτε φορ του ΟΦΗ Νίκος Κουσκουνάς ήταν ο παίκτης που έβαλε... φρένο στους Ηρακλειώτες, που μετρούσαν 12 σερί νίκες στην Football League. Στο 1-1 το Δόξα Δράμας - ΟΦΗ.
Για τον ΟΦΗ αποδείχθηκε στην πράξη ότι το νούμερο 13 δεν ήταν γούρικο. Οι Κρητικοί ήθελαν να φτάσουν στις 13 διαδοχικές νίκες στην Football League και θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει αφού σκόραραν με γκολ μόλις στο 7' με τον Μαχαίρα να βρίσκει δίχτυα με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Στο 20' ο Μάνος είχε ένα πλασέ που έβγαλε ο Μένκα. Λίγο μετά οι παίκτες της Δόξας ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Αργυρόπουλου, που δεν δόθηκε πάντως.
Ο σκόρερ Μαχαίρας που είχε χτυπήσει έγινε αλλαγή μόλις στο 37' ενώ στο 38' ο ΟΦΗ είχε και την αναγκαστική αλλαγή του Βουό με τον Πορτουλίδη. Στις καθυστερήσεις ο Γκότοβος της Δόξας είχε μία κεφαλιά που έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 60' ο Κουτσιανικούλης είχε χαμένη φάση από πάσα του Μάνου. Στο 65' ήταν ένας πρώην παίκτης του ΟΦΗ, ο Κουσκουνάς, που σκόραρε για το 1-1. Μετά από κάθετη του Μπακαϊρά ο Κουσκουνάς με πλασέ έβαλε γκολ. Στο 88' ο Μαχαίρας είδε κίτρινη ενώ ήταν στον πάγκο. Το παιχνίδι έληξε στο 1-1 και σαφώς ήταν γκέλα για τους πρωτοπόρους.
ΣΚΟΡΕΡ: 65′ Κουσκουνάς σουτ – 7′ Μαχαίρας σουτ
Δόξα Δράμας (Κωστένογλου): Μένκα, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Μαρκόπουλος (46′ Ματσούκας), Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (87′ Αρναρέλλης), Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Μπαϊκαρα και Γεωργιάδης (55′ Λίτσκας).
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Ντίνας (71′ Βαφέας), Βουό (38′ λ.τρ. Πουρτουλίδης), Μάνος, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας (36′ λ.τρ. Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης και Ποτουρίδης.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα