ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 2-0 (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 2-0 (pics & vid)

bet365

Ακόμα μία εντός έδρας επικράτηση του ΟΦΗ στην φετινή Football League που τον κρατά στην 2η θέση και φυσικά σε τροχιά ανόδου. Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-0 του Πανσερραϊκού.
Ο ΟΦΗ έφτασε στους 42 βαθμούς σε 18 αναμετρήσεις στην κατηγορία. Επεβλήθη με 2-0 στην έδρα του επί του Πανσερραϊκού. Πριν την έναρξη του αγώνα ο Πανσερραϊκός κατέθεσε λουλούδια στην θέση του Ευγένιου Γκέραρντ στην κερκίδα του στο Γεντί Κουλέ. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Βουό με πλασέ προ κενής εστίας έκανε το 1-0. Ο Σιάκκας με τον Πολίτη μπερδεύτηκαν στην φάση και ο άσος του ΟΦΗ αξιοποίησε την ιδανική ευκαιρία να σκοράρει. Στο 16ο λεπτό υπήρξε χέρι του Ρούσσου μέσα στην περιοχή του Πανσερραϊκού αλλά δεν δόθηκε παράβαση. Ο ΟΦΗ εξακολουθούσε να πρεσάρει και να βγάζει φάσεις.
Στο 22' ο ΟΦΗ ζήτησε ξανά πέναλτι για σπρώξιμο στον Βουό. Στο 47' ήρθε και το 2-0. Ο Ντίνας έκανε το 1-2 με τον Βουό και μετά ο Έλληνας άσος σούταρε μέσα στην περιοχή για να σκοράρει παρά την προσπάθεια του Πολίτη να διώξει. Στο 49' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σιάκκα και μετά από πλασέ του. Ο ΟΦΗ είχε στο 53' και στο 56' δύο καλά σουτ των Μάνου και Κουτσιανικούλη. Το ματς έληξε στο 2-0 και με τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Κρητικών.
ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 2-0 «Θ. Βαρδινογιάννης»
ΣΚΟΡΕΡ: 9′ Βουό πλασέ, 46′ Ντίνας σουτ
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μαχαίρας (77′ Βαφέας), Παπαστεριανός, Ντίνας (65′ Πουρτουλίδης), Μάνος, Κουτσιανικούλης (81′ Κοέλιο), Μάνος και Βουό.
Πανσερραϊκός (Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ορφανίδης (76′ Ναζίμ), Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος (84′ Καπτέλι), Ρούσσος, Κάκο, Δούμτσιος, Κρητικός και Ενόμο (56′ Χατζητερζόγλου).
Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Μήταρης (Αν. Αττικής)
Κίτρινες: Παπαστεριανός, Μαχαίρας
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα