ΑΟΧ Κισσαμικός - Καλλιθέα 2-0

Gazzetta team
ΑΟΧ Κισσαμικός - Καλλιθέα 2-0

bet365

Την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της Football League συνεχίζει ο ΑΟΧ Κισσαμικός, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο ΑΟΧ Κισσαμικός, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει και την Καλλιθέα στην Κρήτη σχετικά εύκολα με 2-0, συνεχίζοντας την πολύ καλή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 23' στο παιχνίδι με σουτ του Τόλι. Αυτή ήταν και η μόνη φάση ουσιαστικά στο πρώτο μέρος το οποίο ήταν μέτριο κι έφερε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Ένα γρήγορο τέρμα στην επανάληψη ήταν αυτό που τελείωσε ουσιαστικά και το παιχνίδι...

Συγκεκριμένα, στο 58' ο Ξύδας από κοντά μετά το σουτ του Φουάση, πλάσαρε για το 2-0... κλειδώνοντας τη νίκη για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Η Καλλιθέα έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ στο 83', όταν μετά από σουτ του Σμυρλή ο Λαζαρίδης απομάκρυνε, η μπάλα έφτασε στον Γκέτσι, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Τόλι κι έφυγε κόρνερ.

Τελικά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος και ο ΑΟΧ Κισσαμικός να παίρνει ακόμα μια σημαντική νίκη. Ενώ από την άλλη η Καλλιθέα παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης (73' Γκίνη), Λεμονής, Ξύδας (66' Αποστολίδης), Σάλιακας, Χαλκιαδάκης, Λέο (84' Νικόλτσης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Καντέ, Σμυρλής, Μίγγος (59' Γλυνός), Μήλιος (75' Παυλής), Ζυγκερίδης (63' Χοτζάλι), Γκέτσι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα