Σόουζα: «Δεν περίμενα τόση αγάπη»

Σόουζα: «Δεν περίμενα τόση αγάπη»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σόουζα: «Δεν περίμενα τόση αγάπη»

bet365

Ο Ούγκο Σόουζα θυμήθηκε τις πρώτες ημέρες του στον Άρη και παραδέχθηκε ότι τότε δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφθασε στο επίπεδο να γίνει βασικός και αναντικατάστατος αλλά και να εισπράττει τόση αγάπη από τους φιλάθλους.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έκανε δηλώσεις ενόψει του αυριανού(25/11, 15:00) εντός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή. Ρωτήθηκε αν περίμενε ότι θα έφθανε στο επίπεδο της απόλυτης αποδοχής από τους φίλους της ομάδας. «Όχι, δεν το περίμενα. Είναι φανταστικό αυτό που (μου) δείχνουν οι φίλοι του Άρη, η εκτίμησή τους για τον τρόπο που παίζω και πραγματικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτό που της αξίζει», είπε και ρωτήθηκε για το μέλλον. «Θέλω να μείνω στον Άρη, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου πήρα την απόφαση να μείνει στην ομάδα. Είδαμε όλοι αυτό που έγινε στο φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς, αυτός είναι ο πραγματικός Άρης, έτσι όπως τον ήξερα εγώ».

Ο Σόουζα ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον κόσμο αλλά και το χαμηλό επίπεδο προσέλευσης στο γήπεδο. «Αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα ότι παίζοντας στη δεύτερη κατηγορία είναι δύσκολο να βρει κίνητρο ο κόσμος. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο», απάντησε.

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή, είπε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που άρχισε πολύ καλά το Πρωτάθλημα και είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».

Ρωτήθηκε και για την ανατροπή της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον Εργοτέλη: «Το να δέχεσαι δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να το γυρίζεις στο δεύτερο μέρος είναι πολύ σημαντικό. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον τρόπο σκέψης και τη φιλοσοφία μας αλλά έτσι πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν σημαντική και η παρέμβαση του προπονητή γιατί μας έδειξε τι κάναμε λάθος. Μαζί με τους συμπαίκτες μου μιλήσαμε γι’ αυτά που έπρεπε να αλλάξουμε».

Σχετικά με τη διαφορά της περσινής ομάδας με την αντίστοιχη φετινή, είπε: «Πολλοί με ρωτούν για τη φετινή ομάδα σε σύγκριση με την περσινή. Η διαφορά είναι ότι φέτος έχουμε 11, 20, 30 παίκτες και ο καθένας μπαίνει για να δώσει ότι περισσότερο διαθέτει. Πέρυσι είχαμε περισσότερη ποιότητα αλλά είναι δύσκολο για έναν παίκτη από τη Σούπερλιγκα να προσαρμοστεί στη δεύτερη κατηγορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα