Σάντερλαντ - Νιούκαστλ 0-3: Λυτρωτικό... πάρτι στο ντέρμπι και πρόκριση στους «32» (vid)

Ιάσονας Θεριός
newcastle_isak

bet365

Η Νιούκαστλ με εμφατική τριάρα στην έδρα της Σάντερλαντ (3-0) πήρε την πρόκριση στον 4ο γύρο του FA Cup και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη έναντι της άσπονδου αντιπάλου της μετά από 11 χρόνια.

Νιούκαστλ βγαλμένη από τις... φαντασιώσεις των πιο θερμών οπαδών της! Η ομάδα του Χάου έστησε πάρτι στην έδρα της... μισητής Σάντερλαντ την οποία υπέταξε με το εμφατικό 3-0 για να «τσεκάρει» το εισιτήριό της για την επόμενη φάση και τους «32» του FA Cup. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Νιούκαστλ επί της μεγάλης της αντιπάλου εδώ και 11 χρόνια.

Σε ένα ντέρμπι που αναμενόμενα είχε περισσότερη ένταση και ξύλο παρά... μπαλάρα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι και δικαιούνταν την πρόκριση. Στο 35ο λεπτό ο Ζοέλιντον γύρισε δυνατά την μπάλα από τα αριστερά και ο Μπάλαρντ με προβολή έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να βάλει τα θεμέλια της ασπρόμαυρης επικράτησης.

Ο Ίσακ ήταν αυτός που καθάρισε στο δεύτερο μέρος. Στο 46' είπε «ευχαριστώ» στο δώρο της άμυνας της Σάντερλαντ και με άψογο τελείωμα ψαλίδισε τα όνειρά της για ανατροπή, κάνοντας το 2-0. Ο Σουηδός ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 90' και έβαλε την υπογραφή του και το... κερασάκι στην τούρτα στον θρίαμβο της Νιούκαστλ.

Τα αποτελέσματα στο FA Cup:

Γουίμπλεντον - Ίπσουιτς 1-3
Κόβεντρι - Όξφορντ Γιουνάιτεντ 6-2
Μέινστοουν - Στίβενειτζ 1-0
Μίλγουολ - Λέστερ 2-3
Σάντερλαντ - Νιούκαστλ 0-3

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

FA CUP Τελευταία Νέα