Πογέτ: «Μια μέρα θα ήθελα να επιστρέψω στην Σάντερλαντ»

Newsroom
Ο Γκουστάβο Πογέτ

bet365

Την πρόθεσή του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον πάγκο της Σάντερλαντ εξέφρασε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ μίλησε σε ιστοσελίδα στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναφέρθηκε στην θητεία του στην Σάντερλαντ τονίζοντας αρχικά: «Όταν πήγα εκεί, μου ζήτησαν να κάνω δύο πράγματα: να κρατήσω τον σύλλογο στην Premier League, κάτι που έκανα με κάποιο τρόπο, και να κερδίσω τη Νιούκαστλ» επισήμανε αρχικά και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Στα πρώτα επτά παιχνίδια πήραμε έναν βαθμό. Στη συνέχεια χάσαμε από τη Σουόνσι 4-0. Οκτώ παιχνίδια, ένας βαθμός. Ακολουθούσε η Νιούκαστλ εντός έδρας, κερδίσαμε 2-1. Αυτό ήταν, όλα άλλαξαν. Ήταν απίστευτο. Παίξαμε με τη Νιούκαστλ τρεις φορές εκείνη τη χρονιά και την κέρδισα και τις τρεις. Πιστεύω ότι κάθε οπαδός της Σάντερλαντ θα ήταν εντάξει με αυτό, ήμασταν στην Premier League και νικούσαμε τη Νιούκαστλ κάθε φορά που παίζαμε. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Σάντερλαντ: «Θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω, προφανώς δεν μπορώ να πάω τώρα, αλλά έχω εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο και έναν από τους ιδιοκτήτες, τον Χουάν Σαρτόρι. Επικοινωνούμε μια φορά το μήνα. Αν λειτουργήσουν οι συγχρονισμοί, μια μέρα θα ήθελα να επιστρέψω».

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στην ιστοσελίδα NewBettingSites.uk για την Σάντερλαντ, με αφορμή του αγώνα της Σάντερλαντ με τη Νιούκαστλ, με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγίας. Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί στις 6 Ιανουαρίου.

 

FA CUP Τελευταία Νέα