Μπεν: Τον πούλησε σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ο Ερυθρός Αστέρας

Μπεν: Τον πούλησε σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ο Ερυθρός Αστέρας

Κώστας Ζάλιαρης
Μπεν: Τον πούλησε σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ο Ερυθρός Αστέρας

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αποδεχθεί πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για την παραχώρηση του Μπεν, ο οποίος θα φύγει από το Βελιγράδι την επόμενη εβδομάδα μετά και τον επαναληπτικό με τη Γιούνγκ Μπόις για τα προκριματικά του Champions League. Εξασφαλίζει το ποσό που διέθεσε για τον Ματέο Γκαρσία η ομάδα του Μιλόγεβιτς.

Ο Μπεν θα ολοκληρώσει σε λίγες μέρες τη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα, αφού η μεταγραφή τουλ σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας - η οποία δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής - είναι ήδη τελειωμένη.

Ο Ερυθρός Αστέρας αποδέχθηκε πρόταση 2,2 εκατομμυρίων ευρώ για τον ποδοσφαιριστή και αυτός θ' αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Βελιγραδίου, αλλάζοντας ήπειρο για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, θα περιμένει μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός με τη Γιούνγκ Μπόις για τα playoffs των προκριματικών του Champions League και έπειτα θα φύγει από τη Σερβία για να εγκατασταθεί στη Σαουδική Αραβία.

Με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, είχε 65 εμφανίσεις, 35 γκολ και 18 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα