Γερμανία – Σερβία 1-1

Gazzetta team
Γερμανία – Σερβία 1-1

bet365

Ο Γιόαχιμ Λεβ επέλεξε μία άκρως νεανική Γερμανία, που έμεινε στο 1-1 με την Σερβία σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Λεβ είχε πει ότι θα κάνει ανανέωση, αφήνοντας εκτός τους Μπόατενγκ, Χούμελς και Μίλερ και το έκανε πράξη. Επέλεξε μία άκρως νεανική ενδεκάδα, η οποία λογικό ήταν να γνωρίσει και δυσκολίες στο φιλικό με την Σερβία.

Ο Λούκα Γιόβιτς μόλις στο 12’ έκανε με κεφαλιά το 0-1, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ανοίξει. Λιάγιτς για τους Σέρβους και Βέρνερ για τους Γερμανούς έχασαν απίθανες ευκαιρίες στη συνέχεια, με τον Γκορέτσκα να κάνει το τελικό 1-1 στο 69’. Προηγήθηκε λάθος του Λιάγιτς στην άμυνα και υπέροχη ατομική προσπάθεια των παικτών του Λεβ, που δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στην ανατροπή και στη νίκη. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Παβκόβ για τους φιλοξενούμενους.

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ (46’ Τερ Στέγκεν), Χάλστενμπεργκ, Ζίλε, Τακ, Κλόστερμαν (90’ Κέρερ), Γκουντογκάν, Κίμιχ, Χάβερτς (46’ Ρόις), Μπραντ (56’ Γκορέτσκα), Σανέ (96’ Σουλτς), Βέρνερ

Σερβία (Μλάντεν Κρστάιτς): Ντμίτροβιτς, Ρουκάβινα, Σπάιτς, Μιλένκοβιτς Μπογκοσάβατς (80’ Μίτροβιτς), Μαξίμοβιτς (88’ Γιόβιτσιτς), Μιλίνκοβις-Σάβιτς (62’ Λούκιτς), Γκατσίνοβιτς (62’ Ράντονιτς), Λιάγιτς, Λάζοβιτς (79’ Ζίβκοβιτς), Γιόβιτς (71’ Παβκόβ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα