Στη Χιμπέρνιαν ο Μαυρίας! (Vid)

Στη Χιμπέρνιαν ο Μαυρίας! (Vid)

bet365

Νέα σελίδα στην καριέρα του Μαυρία, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών μηνών με τη Χιμπέρνιαν με την προοπτική ανανέωσης. «Θα δουλέψω πολύ σκληρά» τόνισε ο Ελληνας εξτρέμ.

Ποδοσφαιρική στέγη στη Σκωτία και τη Χιμπέρνιαν για τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος καλείται να αρπάξει την ευκαιρία και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που υπέγραψα με τη Hibs. Ανυπομονώ να παίξω, είναι μεγάλη ομάδα με ποιοτικό υλικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα. Θα δουλέψω πολύ σκληρά για να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, είδα ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Η οργάνωση είναι εκπληκτική και το ποδοσφαιρικό περιβάλλον κορυφαίας ποιότητας. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ομάδα» τόνισε ο 24χρονος εξτρέμ που υπέγραψε μέχρι τον Γενάρη του 2019, αλλά με προοπτική ανανέωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα