Γαλλία - Ισλανδία 2-2

Gazzetta team
Γαλλία - Ισλανδία 2-2

bet365

Η Γαλλία κινδύνεψε με την πρώτη ήττα μετά το Μουντιάλ, αλλά γύρισε από το 0-2 στο 2-2 κόντρα στην Ισλανδία. Φοβερό ποδόσφαιρο και τεσσάρα (1-4) οι Ισπανοί στην Ουαλία.

Κροατία – Αγγλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Υπήρχαν κάποιες αλλαγές, αλλά όχι τόσες ώστε να δικαιολογείται τόσο άσχημη εμφάνιση. Η Γαλλία στο τρίτο παιχνίδι της μετά τον τελικό του Μουντιάλ και την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου, άγγιξε την ήττα από την Ισλανδία και μάλιστα εντός συνόρων στο Γκιγνκάμπ. Ενδεικτικό του πόσο άσχημα έπαιξαν σε αυτό το φιλικό οι Τρικολόρ, ήταν ότι στο α' μέρος είχαν δεχτεί 10 σουτ εντός εστίας, το χειρότερο στατιστικό τους εδώ και 10 χρόνια. Ωστόσο, στο φινάλε έσωσαν την τιμή του τίτλου τους και πήραν το 2-2. Το υπέροχο μακρινό πλασέ του Μπιάρνασον (30') και η κεφαλιά του Αρνασον (58') έδωσαν το προβάδισμα 0-2 στους Ισλανδούς. Το αυτογκόλ όμως του του Ελιοφσον (86') από σουτ του Μπαπέ και το εύστοχο πέναλτι του τελευταίου στο 90' διεύρυναν το αήττητο των Γάλλων στα 14 παιχνίδια.

Φοβερή η Ισπανίας με τεσσάρα στην Ουαλία
Την ίδια στιγμή οι Ισπανοί συνέχιζαν να παραδίδουν μαθήματα ποδοσφαίρου με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο τους. Οι Ταύροι είδαν τον Πάκο Αλκάθερ να συνεχίζει το φοβερό πρόσφατο σερί ευστοχίας που έχει ξεκινήσει με την Ντόρτμουντ και έφτασαν στο εμφατικό 1-4 επί της Ουαλίας στο Κάρντιφ. Ο Αλκάθερ πυροβόλησε δύο φορές (8', 29'), ο Σέρχιο Ράμος πρόσθεσε ενδιάμεσα μία κεφαλιά (19') και ο Μπαρτρά (74') έκλεισε το καρέ. Στο φινάλε ο Βόουκς (89') έβαλε το γκολ της τιμής για τους Βρετανούς που έπαιζαν χωρίς τον Μπέιλ και είχαν και δοκάρι στο μας. Με αυτό το παιχνίδι οι Ισπανοί έφτασαν τα 29 διαδοχικά αήττητοι και αυτό είναι το 10ο καλύτερο σερί στον κόσμο (σ.σ.: το ρεκόρ είναι δικό τους με 35 που σταμάτησε το 2009).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα