Ο Κατίδης σώζει την καριέρα του στην Τσεχία!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο Κατίδης σώζει την καριέρα του στην Τσεχία!

bet365

Ο Γιώργος Κατίδης βρέθηκε στα αζήτητα, αλλά κατάφερε να σταθεί όρθιος επιστρέφοντας σε πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας (Τσεχία) δείχνοντας να κερδίζει το προσωπικό του στοίχημα.

Η προ πενταετίας άστοχη και βλακώδη ενέργεια του Γιώργου Κατίδη να πανηγυρίσει το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο την Βέροια είχε ως συνέπεια ο 25χρονος μεσοεπιθετικός όχι μόνο να στιγματιστεί αλλά και να αποπροσανατολιστεί αναφορικά με την καριέρα του.

Ο Κατίδης την σεζόν 2013/14 μεταπήδησε στην ιταλική Νοβάρα (Serie B), ενώ η απόπειρα του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν στέφθηκε από επιτυχία αγωνιζόμενος αρχικά στον Λεβαδειακό και στη συνεχεία στον Παναιγιάλειο.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ σε ηλικία 24 ετών έκανε ένα πρόωρο restart στην καριέρα του συνεχίζοντας στη Β΄ Φινλανδίας και συγκεκριμένα στη Γιάρο. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του, τον έφεραν στην Τσεχία και συγκεκριμένα στην Ολίμπια Πράγας (Β΄ κατηγορίας).

Ο Κατίδης έχοντας βρει ξανά τα πατήματα του, χρίζεται αρχηγός στον τσεχικό σύλλογο, ενώ αποδεικνύει γιατί πριν από μερικά χρόνια λογίζονταν ως σπουδαίο ταλέντο. Με την Ολίμπια σκοράρει 8 γκολ και μοιράζει 4 ασίστ κάνοντας αισθητή την παρουσία του.

Η Πρίμπραμ, η οποία μετέχει στην μεγάλη κατηγορία του τσεχικού ποδοσφαίρου κινείται αστραπιαία και τον περασμένο Ιούλιο ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Κατίδης επιστρέφει σε πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας φιλοδοξώντας να βάλει τις βάσεις για την καριέρα που ονειρευόταν.

Στον πάγκο της Πρίμπραμ βρίσκεται ο άλλοτε τεχνικός του Πανιώνιου, Γιόζεφ Τσάπλαρ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στηρίζει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο τελευταίος έχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές, με την Πρίμπραμ να βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας του τσεχικού πρωταθλήματος.

 

Τελευταία Νέα