Χαμός στην Σπόρτινγκ, προσφυγή οι μουντιαλικοί παίκτες της, παραιτείται ο πρόεδρος

Gazzetta team
Χαμός στην Σπόρτινγκ, προσφυγή οι μουντιαλικοί παίκτες της, παραιτείται ο πρόεδρος

bet365

Απίστευτες εξελίξεις έχει προκαλέσει στα Λιοντάρια η κάκιστη συμπεριφορά του Μπρούνο ντε Καρβάλιο προς τα αστέρια της ομάδας, που έκαναν ομαδική κίνηση για να φύγουν.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η επίθεση των οπαδών, οι προσβολές και το βρίσιμο, αλλά κυρίως η απαράδεκτη υποτιμητική συμπεριφορά του προέδρου, οδήγησαν τελικά τους καλύτερους παίκτες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας προς την έξοδο. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι παικταράδες κατέθεσαν προσφυγή και διεκδικούν την απομάκρυνσή τους από τα Λιοντάρια.

Πρόκειται για τους Γουίλιαμ Καρβάλιο, Μπρούνο Φερνάντες, Ζέλσον Μάρτινς, Μπας Ντοστ, Ρουί Πατρίσιο και Ποντένσε παλεύουν για να φύγουν χωρίς η ομάδα να λάβει ούτε ένα ευρώ. Και αυτοί μαζί συγκεντρωτικά κοστίζουν πάρα πολλά χρήματα, με πολλά μεγάλα club να έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο απαράδεκτος πρόεδρος Μπρούνο ντε Καρβάλιο πάντως σε μία ύστατη προσπάθεια να αντιστρέψει το κλίμα, δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης ότι σε περίπτωση που οι εν λόγω παίκτες επιστρέψουν, εκείνος προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του, αναγνωρίζοντας το λάθος του.

 

Τελευταία Νέα