Ο Έλληνας γκολτζής της Ρέιντζερς που οδήγησε σε Πρωταπριλιάτικες γκάφες!

Ο Έλληνας γκολτζής της Ρέιντζερς που οδήγησε σε Πρωταπριλιάτικες γκάφες!

bet365

Διαβάστε για τον μυστηριώδη Έλληνα Γιάρντις Απόλφο που μεταπήδησε στη Γαλατασαράι έναντι 12 εκατ. ευρώ παρασύροντας σε γκάφα ακόμη και το Reuters! Τα gazzetta.gr με αφορμή την Πρωταπριλιά θυμίζει μια απίθανη ιστορία!

Την Πρωταπριλιά του 2003 στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρέιντζερς αναρτήθηκε μία έκτακτη είδηση που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση σε όλη την Ευρώπη.

Ο παγκοσμίως άγνωστος Έλληνας στράικερ Γιάρντις Απόλφο μεταπήδησε από τους «Προτεστάντες» στη Γαλατασαράι έναντι 12 εκατ. ευρώ!

Τσέλσι - Τότεναμ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Αζάρ πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι οπαδοί του συλλόγου από τη Γλασκώβη αναρωτιόντουσαν για την προέλευση του 17χρονου τότε φορ «γκουγκλάροντας» συνεχώς το όνομα του.

Αυτό που έπραξαν οι υποστηρικτές του σκωτσέζικου συλλόγου, παρέλειψαν να κάνουν διεθνή πρακτορεία όπως το Reuters αλλά και το Teletext που φρόντισαν να αναδημοσιεύσουν την είδηση δίχως να την διασταυρώσουν.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ιστοσελίδες από κάθε σημείο του πλανήτη αναπαρήγαγαν το άρθρο με συνέπεια να προκληθεί τεράστια σύγχυση.

Όπως αποδείχθηκε μερικά από τα πιο έγκυρα ειδησεογραφικά δίκτυα είχαν πέσει θύμα της Πρωταπριλιάτικης φάρσας.

Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για αναγραμματισμό των λέξεων «April Fools Day».

Το πρωταπριλιάτικο αστείο με τον Έλληνα Γιάρντις Απόλφο πέρασε στην ιστορία, ως μία από πιο πετυχημένες αθλητικές φάρσες!

Ο Γιάρντις Απόλφο έκανε ξανά την εμφάνιση του, την Πρωταπριλιά του 2006.

Ο υποτιθέμενος Έλληνας φορ έχοντας γίνει πλέον 21 ετών αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο των Χαρτς και Χιμπέρνιαν που έδιναν μάχη για την απόκτηση του.

Όπως γράφτηκε στον βρετανικό Τύπο: «ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Ελλάδας σκόραρε 27 γκολ την περασμένη σεζόν με την Ανόρθωση.

Το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Χιμπέρνιαν και την Χαρτς».

Λέτε ο Απόλφο να κάνει την εμφάνιση του και το 2018;

 

Τελευταία Νέα