Οι οπαδοί, ο Κοστίνια και ο Καπούτσο

Book-nomikarios Book-nomikarios
Οι οπαδοί, ο Κοστίνια και ο Καπούτσο

bet365

O Bοοk-nomikarios πάει πάλι σε μια δυάδα διπλασιασμού ποντάροντας σε 2 ομάδες που έχουν τεράστιο κίνητρο για τους 3 βαθμούς της νίκης.
Καλές οι σχέσεις των οπαδών και κατ' επέκταση των ομάδων για Νάπολι και Τζένοα. Δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα η Νάπολι, καθώς οι παρτενοπέι ήδη κυνηγάνε την Γιουβέντους στη βαθμολογία μετά το 2-4 με την Ρόμα και το 0-0 με την Ίντερ. Η Τζένοα του Μπαλαρντίνι πέτυχε ένα σερί νικών που της εξασφάλισε κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή της, αλλά προέρχεται από 2 κολλητές ήττες χωρίς να σκοράρει από Μπολόνια και Μίλαν. Απόντες ο στόπερ Ίτσο και ο χαφ Βελόσο για την Τζένοα, παραμένει απών ο βασικός αριστερός μπακ Γκουλάμ για την Νάπολι. Λογικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων στο πάντα καυτό Stadio San Paolo (Napoli), ιδιαίτερα μετά το χθεσινό Χ της "βέκια σινιόρα" που ξαναδίνει ελπίδες στους παρτενοπέι.
ITALY SERIE A : ΝΑΠΟΛΙ - ΤΖΕΝΟΑ -> 1 (1.22)
@@@ Ο Κοστίνια με τον Καπούτσο υπήρξαν συμπαίχτες στην Πόρτο για κάποια έτη. Εκεί έγιναν γνωστοί και έφαγαν ψωμάκι. Ο Καπούτσο (γνωστός στη χώρα μας περισσότερο απ' άλλους ελέω ονόματος) ξεκίνησε και ως προπονητής από τα πιτσιρίκια της Πόρτο όπου δούλεψε μια πενταετία. Ο Κοστίνια πάλι όχι. Ούτε πήρε κάτι από τον Μουρίνιο, καθώς παίζει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Νασιονάλ γνωρίζουμε ότι διατηρεί άριστες διοικητικές σχέσεις με την Πόρτο. Φάνηκε και στο Νασιονάλ - Πόρτο Β' 6-0 πριν λίγες ημέρες για να πάρει και τη διαφορά στα γκολ η ομάδα απ' την Μαδέιρα. Η Νασιονάλ δηλώνει ξεκάθαρα ότι θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, λεφτά υπάρχουν, προπονητής υπάρχει, "δραστήριος πρόεδρος" υπάρχει, ενώ η Βαρζίμ θέλει απλώς να σωθεί, χάρη στον Καπούτσο τα έχει καταφέρει ήδη με ένα φοβερό αήττητο σερί αγώνων, οπότε και να χάσει ουδείς θα της πεί τίποτα. Δε λέω ότι ξέρω πως δε θα σκιστεί όλη η Βαρζίμ για το ματς, αλλά "θα ψαχτεί" η Νασιονάλ δεδομένα (είναι δραστήριος ο πρόεδρός της), την αντίδραση του Καπούτσο δεν την ξέρω πάντως...
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΕΓΟΥΝΤΑ ΛΙΓΚΑ : ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΒΑΡΖΙΜ -> 1 (1.65)
H δυάδα των νικών τους προσφέρεται στο διπλασιασμό !
Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).