«Τώρα ή το καλοκαίρι κίνηση για Βράνιες η Άντερλεχτ»

Θοδωρής Βασίλης
«Τώρα ή το καλοκαίρι κίνηση για Βράνιες η Άντερλεχτ»

bet365

Τα βελγικά ΜΜΕ τονίζουν πως η Άντερλεχτ έχει βάλει στο μάτι τον Όγκνιεν Βράνιες και ίσως κάνει κίνηση τώρα ή το καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Άντερλεχτ ψάχνει για ένα κεντρικό αμυντικό και φαίνεται πως τον έχει βρει στον Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ είναι ο εκλεκτός των «μωβ» όπως παραδέχτηκε και στο gazzetta.gr ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου.

Στο Βέλγιο υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ τονίζοντας πως είτε τώρα τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι θα υπάρξει κίνηση για την απόκτησή του.

«Οι μωβ ψάχνουν ενίσχυση στην άμυνα και ίσως βρουν την ευτυχία τους στην ΑΕΚ. Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει ένα προφίλ που ικανοποιεί την Άντερλεχτ. Ο 29χρονος Βόσνιος διεθνής είναι ένας από τους ηγέτες της ΑΕΚ και μπορεί να φέρει την εμπειρία του στην Άντερλεχτ. Έχει συμβόλαιο ως το 2019 και μπορεί να αποκτηθεί αυτόν τον χειμώνα ή το καλοκαίρι», αναφέρει το βελγικό δημοσίευμα.

 

Τελευταία Νέα