ΠΑΟΚ: Τίποτα λιγότερο απ' την πρόκριση στους ομίλους!

ΠΑΟΚ: Τίποτα λιγότερο απ' την πρόκριση στους ομίλους!

ΠΑΟΚ: Τίποτα λιγότερο απ' την πρόκριση στους ομίλους!

bet365

Ο ΠΑΟΚ μετά τον επεισοδιακό αποκλεισμό από τον Άγιαξ στα προκριματικά του Champions League σκέφτεται αποκλειστικά την εξασφάλιση της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, σχεδιάζοντας γι' απόψε (22:00, CosmoteSport 1 HD) το πρώτο βήμα στη Μπρατισλάβα, κόντρα στη Σλόβαν για τα Play-offs του Europa League.

ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει να μετατρέψει όλη την πικρία που του άφησε ο επαναληπτικός του Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ και την αδικία που αισθάνεται από την αντιμετώπιση της διαιτησίας, σε κίνητρο για να καταφέρει τουλάχιστον να βρεθεί στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές από τη δοκιμασμένη συνταγή που φέρνει καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα, τονίζοντας πως ναι μεν είναι επικίνδυνο το ματς, ωστόσο, θέλει να δει επιθετική φιλοσοφία από το πρώτο λεπτό.

Όσον αφορά τη Σλόβαν, ο κόουτς της ομάδας, Γιάν Κόζακ έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα