Ατρόμητος: Με συνταγή Σλοβακίας (pics)

Ατρόμητος: Με συνταγή Σλοβακίας (pics)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Με συνταγή Σλοβακίας (pics)

bet365

Έτοιμος για τον επαναληπτικό με την Ντουνάισκα Στρέντα είναι ο Ατρόμητος, με τον Γιάννη Αναστασίου να προσανατολίζεται να ξεκινήσει με την ίδια εντεκάδα που αγωνίστηκε και στο πρώτο παιχνίδι.

Λένε πως ομάδα που νικάει δεν αλλάζει. Σε αυτή τη λογική φαίνεται να κινείται ο Γιάννης Αναστασίου, όσον αφορά την αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο την Ντουνάισκα Στρέντα. Ο Ατρόμητος, καλείται να διαχειριστεί το 1-2 του πρώτου αγώνα και ο Έλληνας τεχνικός δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει σε αλλαγές.

Συγκεκριμένα, αναμένεται και πάλι να επιλέξει τους 11 που αγωνίστηκαν και στο πρώτο παιχνίδι στην ίδια περίπου διάταξη. Ίσως ο Μανούσος να μην βρεθεί δίπλα στον Βέλλιο αλλά λίγο πιο πίσω μέσα στο χορτάρι. Οι υπόλοιποι εννέα, θα είναι οι Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες, Ενσικουλού.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα