Χιμπάλα: «Θα πιέσουμε πολύ για να σκοράρουμε δύο γκολ»

Χιμπάλα: «Θα πιέσουμε πολύ για να σκοράρουμε δύο γκολ»

Νίκος Μαρούδας
Χιμπάλα: «Θα πιέσουμε πολύ για να σκοράρουμε δύο γκολ»

bet365

Αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να γυρίσει την κατάσταση και να αποκλείσει τον Ατρόμητο, εμφανίστηκε ο Πίτερ Χιμπάλα στη συνέντευξη Τύπου. Γιέντλιτσκα: «Δεν μας πίστευε κανείς με την Κρακόβια, δεν μας πιστεύει ούτε τώρα, είμαστε εδώ για να δείξουμε πως μπορούμε».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε εδώ στην Ελλάδα! Μετά το ατυχές αποτέλεσμα ήμασταν στεναχωρημένοι, γιατί θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι στα πρώτα 60 λεπτά. Κάναμε σημαντικά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος και είμαι απογοητευμένος γιατί στα τελευταία 15 λεπτά θα μπορούσε ο Ατρόμητος να βάλει κάποιο τρίτο γκολ. Τώρα όλοι πιστεύουν πως ο Ατρόμητος θα προκριθεί, αλλά εμείς δεν το πιστεύουμε! Θέλουμε να βάλουμε ένα γκολ στον Ατρόμητο και θεωρώ πως θα τον αγχώσουμε. Θέλουμε 2 ή 3 γκολ για να πάρουμε την πρόκριση, θεωρώ πως θα βάλουμε δύο γκολ και θα προκριθούμε. Έχει πολύ ζέστη, όμως την ίδια ζέστη θα έχει και για τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου».

Για τον Βίντα Κ.: «Έχουμε συνολικά τέσσερις πολύ καλούς επιθετικούς που δίνουν λύσεις στην ομάδα. Κι από τον πάγκο παίρνει λύσεις, έχουμε κάποιες ιδέες για το παιχνίδι μας, έχουμε τέσσερις πολύ καλούς επιθετικούς, μπορούμε να φέρουμε κάποιους παίκτες κι από τον πάγκο για να μας δώσουν τη νίκη».

Για το αν έχουν προπονηθεί στα πέναλτι: «Όχι».

Για το αν έχει πιο ξεκούραστη ομάδα: «Την περασμένη σεζόν και στο ξεκίνημα αυτής, κάναμε ένα θεαματικό παιχνίδι. Το στιλ μου είναι αυτό, να πιέζουμε πολύ στην επίθεση. Πίεση, πίεση, πίεση! Να μην σταματήσουμε, θα πρέπει να σουτάρουμε πολύ, όχι απλά να κερδίσουμε αλλά να πετύχουμε δύο γκολ. Αφήνουμε στην άκρη την θερμοκρασία, είχαμε ένα εύκολο παιχνίδι την Κυριακή θα αλλάξω κάποιους παίκτες αύριο και αυτό ήταν πλεονέκτημα για εμάς».

Μάρτιν Γέντλιτσκα: «Ούτε στην Κρακόβια μας πίσευαν»

Ο Μάρτιν Γέντλιτσκα τόνισε πως ούτε στην Πολωνία πίστευαν την ομάδα του για την πρόκριση και πως το ίδιο συμβαίνει και τώρα...

«Είμαστε όλοι έτοιμοι και σε καλή κατάσταση για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Πήγαμε πολύ καλά στο παιχνίδι την Κυριακή, κάναμε αποκατάσταση την Δευτέρα και ήρθαμε στην Ελλάδα. Δεν ήρθαμε για ταξίδι αναψυχής, ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Το ίδιο έγινε και στον προηγούμενο γύρο όταν στο παιχνίδι της Κρακοβίας δεν πίστευε κανείς σε εμάς, το ίδιο συμβαίνει και τώρα δεν πιστεύει κανείς σε εμάς, όμως ήρθαμε εδώ για να αποδείξουμε πως μπορούμε ξανά».

Για το πόσο είναι δύσκολο να παίξεις κόντρα σε μια ομάδα που παίζει στην αντεπίθεση: «Συνολικά παίζει ρόλο το κομμάτι της άμυνας, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να βγει στις αντεπιθέσεις και αυτό κάνει την ζωή πιο εύκολη και την δική μου και συνολικά της ομάδας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα