Κέρκεζ: «Να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα»

Gazzetta team
Κέρκεζ: «Να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα»

bet365

«Αμετανόητος» παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ, καθώς επανέλαβε ότι ο Άρης είναι το φαβορί και ως στόχο οριοθέτησε το… μηδέν στην άμυνα.

Στην αρχική τοποθέτησή του, ο προπονητής της κυπριακής ομάδας είναι ότι «ο Άρης είναι το φαβορί. Το καταλαβαίνουμε όλοι, είναι πολλοί οι λόγοι και δεν χρειάζεται να τους εξηγήσω. Ωστόσο, η ομάδα μου δεν είναι τυχαία εδώ και θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Μαθαίνω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο το γήπεδο, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, ξέρω εξάλλου ότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έχει να παίξει στην Ευρώπη οκτώ χρόνια. Είναι αυτό που έχουμε χάσει ένα χρόνο στην Κύπρο, με την κάρτα φιλάθλου. Ξέρω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική, πιστεύω ότι θα δώσει ώθηση στην ομάδα μου. Να αποδείξουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά και αν δεν δεχθούμε κάποιο γκολ, ακόμα καλύτερα».

Σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του απάντησε ότι… «είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Άρη. Περίπου στο 70%», ενώ ρωτήθηκε για τα στοιχεία που ξεχώρισε στον Άρη. «Ήμουν εδώ στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Για μένα ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ομάδα προπονητή, με καλούς παίκτες. Ο Άρης είναι μια συμπαγής ομάδας, με πολύ ποιοτικούς παίκτες όπως ο Ιντέγε. Για μένα επίσης, ο Φετφατζίδης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες. Αν μπορούσα να επιλέξω παίκτη από τον Άρη, θα επέλεγα τον Βέλεθ και τον Ματίγια, ειδικά τον δεύτερο ο οποίος είναι πολύ έξυπνος».

Κατέληξε αναφερόμενος στην εμπειρία των παικτών του από ευρωπαϊκούς αγώνες. «Για τον Άρη είναι σημαντικό να επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από οκτώ χρόνια. Εμείς έχουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίζουν πολλά χρόνια στην Ευρώπη κι αυτή η εμπειρία που έχουν, εκτιμώ ότι, θα βοηθήσει στη διαχείριση της ατμόσφαιρας που θα υπάρχει στο γήπεδο», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα