Βέλεθ: «Ας κερδίσουμε με γκολ στο 92’»

Βέλεθ: «Ας κερδίσουμε με γκολ στο 92’»

bet365

Ο Φραν Βέλεθ αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα των αναμετρήσεων του Άρη με την ΑΕ Λεμεσού αλλά και στο πλεονέκτημα της ομάδας του σε επίπεδο υλικού.

Ο Ισπανός αμυντικός του Άρη υποστήριξε αρχικά ότι… «είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για όλους και εμάς και τους οπαδούς. Δεν είναι όλη η χρονιά αυτό το ματς, αλλά είναι σημαντικό για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος. Δουλέψαμε ένα μήνα γι’ αυτό το παιχνίδι και νομίζω είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που πρέπει. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, αλλά στο τελευταίο ήμασταν καλύτεροι. Είναι παιχνίδια στα οποία θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες και πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Ο Βέλεθ ρωτήθηκε για το επίπεδο δυσκολίας του αυριανού (25/7) αγώνα αλλά και τη δυναμικότητα του αντιπάλου. «Τον μελετήσαμε, γνωρίζουμε ότι έχουμε ισχυρά σημεία και ότι είναι δυνατοί στις αντεπιθέσεις. Ξέρουμε το παιχνίδι τους, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να επιβάλλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Σχετικά με το αν αποτελεί επιπλέον κίνητρο η διατήρηση του αήττητου των 51 χρόνων του Άρη στους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες, είπε: «Είναι κίνητρο, δεν προκαλεί άγχος. Αυτό πρέπει να το έχεις ο αντίπαλος», απάντησε και ξεκαθάρισε ότι δεν ασχολείται με την κλήρωση της επόμενης φάσης».

Ο Βέλεθ αναφέρθηκε και στη συνοχή που παρουσιάζει ο Άρης λόγω της παραμονής πολλών παικτών. «Είναι σημαντικό που έμειναν πολλοί παίκτες με την ταυτόχρονη προσθήκη ποιοτικών παικτών όπως για παράδειγμα οι Ιντέγε, Ντουάρτε. Είναι εξίσου σημαντικό ότι έμεινε η ίδια γραμμή στην άμυνα».

Ρωτήθηκε, τέλος, για το ιδανικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα. «Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα και ο τρόπος, ας είναι με ένα γκολ στο 92΄. Το συζήτησα και με τους συμπαίκτες μου, για μένα θα είναι σαν κάθε ένα ματς. Θα το παίξω σαν να είναι το τελευταίο μου, να το ευχαριστηθώ και να δώσω το 100%».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα