Αρης - Παντελίδης: «Να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας»

Αρης - Παντελίδης: «Να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στον αυριανό (25/7, 21:30) αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ζήτησε μια καθαρή νίκη, στάθηκε στις ουρές που σχημάτισαν οι φίλοι του Άρη για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου αλλά και στην ανάγκη να τους αποζημιώσει η ομάδα.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο προπονητής του Άρη στάθηκε στη σημασία της επιστροφής του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Θεωρούμε ότι είναι καλό για εμάς που βρισκόμαστε στο τιμόνι της ομάδας στην επιστροφή της εκεί που ανήκει. Θεωρούμε ότι είμαστε τυχεροί. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο. Είμαστε καλύτερα από πριν».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Ντάνι Λάρσον και την παρουσία του Σουηδού στην προπόνηση, είπε: «Όσο περισσότερους παίκτες έχεις και περισσότερες επιλογές, τόσο καλύτερα είναι τα πράγματα. Ο Λάρσον είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και είναι εξίσου σημαντικό που μπορεί να είναι μαζί μας».

Σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του, απάντησε: «Η ομάδα ξεκίνησε πριν από έναν μήνα. Τώρα δεν θέλω να μπω σε διαδικασία αναφοράς αριθμού αν ξεκινήσουμε από το 100%. Το σίγουρο είναι ότι και ο αντίπαλος μας είναι στο ίδιο σημείο. Αισιοδοξούμε ότι εμείς θα είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από τον αντίπαλο».

Για το γεγονός ότι ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού έδωσε στον Άρη τον τίτλο του φαβορί. «Όλ’ αυτά είναι παιχνίδια μυαλού, τα συνηθίζουν οι προπονητές επιδιώκοντας να διώξουν το άγχος από τους παίκτες. Ο καθένας σκέφτεται την ομάδα του, τα υπόλοιπα είναι απλά για να τα λέμε. Προσωπικά σκέφτομαι το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα μου όσο καλύτερη γίνεται».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Σάσα Λούκας. «Ο Λούκας είναι μαζί μας 15 ημέρες. Το χρονικό διάστημα είναι πολύ μικρό, πρόκειται όμως για έναν ποδοσφαιριστή αρκετά έξυπνο στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω ότι είναι αρκετά κοντά σ’ αυτό που θέλει».

Ρωτήθηκε για το αν κατέληξε στα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας και αφού χαμογέλασε απάντησε… «είμαι σε καλό δρόμο», για να ερωτηθεί για το ότι και πέρυσι (με τον Αστέρα Τρίπολης) είχε κατευθύνει ομάδα στην προκριματική φάση του Europa League. «Άρα είμαι έμπειρος», είπε και συμπλήρωσε. «Το στοίχημα για μένα είναι να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Δεν συγκρίνονται οι περσινές συνθήκες με τις αντίστοιχες φετινές».

Ο Σάββας Παντελίδης ρωτήθηκε για την ανυπομονησία του κόσμου και το γεγονός ότι σχηματίστηκαν ουρές για τη εξασφάλιση ενός εισιτηρίου. Αν αυτός ο ενθουσιασμός είναι κομμάτι της προετοιμασίας. «Ασφαλώς. Όταν βλέπεις τον κόσμο να κάθεται 2-3 ώρες στην ουρά για να πάρει ένα εισιτήριο είναι σημαντικό. Ακόμη πιο σημαντικό είναι να το εκτιμήσουμε και να τους αποζημιώσουμε. Έχει μεγάλη αξία η διαχείριση των συναισθημάτων μας και δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ρωτήθηκε για τον στόχο του Άρη στο Europa League και απάντησε… «πάντα προσπαθείς να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι. Στη συνέχεια σκιαγράφησε την ΑΕ Λεμεσού, στάθηκε και στο κομμάτι της διαχείρισης του παιχνιδιού. «Η ΑΕ Λεμεσού είναι μια σοβαρή ομάδα, με μεγάλη συνοχή στις γραμμές, τα παιδιά γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, είναι ομάδα δύσκολη να την αντιμετωπίσεις και να τη διασπάσεις. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς. Κάθε νίκη με μηδέν παθητικό σημαίνει ότι είσαι στον σωστό δρόμο. Αν έρθει κάτι παραπάνω, είναι καλοδεχούμενο. Πάντα προσπαθείς για το περισσότερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα