Αναστασίου: «Να δείξουμε πως γίναμε καλοί μαθητές»

Αναστασίου: «Να δείξουμε πως γίναμε καλοί μαθητές»

Νίκος Μαρούδας
Αναστασίου: «Να δείξουμε πως γίναμε καλοί μαθητές»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ντουνάισκα Στρέντα, τονίζοντας πως ο ίδιος και κυρίως οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να δείξουν πως έμαθαν από τον περσινό αποκλεισμό από την Ντινάμο Μπρεστ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πάντα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες, ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι αυτός που θέλουμε. Για εμάς είναι σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, αυτό θα είναι σημαντικό για αύριο».

Για το αν το περσινό πάθημα του Ατρόμητου έγινε μάθημα: «Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο μαθαίνεις από τα λάθη σου και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος. Το σημαντικό για εμάς είναι να δείξουμε πως γίναμε καλοί μαθητές».

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα κι αν έχει καταλήξει στο πλάνο της Πέμπτης: «Αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να είναι η ομάδα 100% έτοιμη, γι' αυτό παίζει σημαντικό ρόλο το πνευματικό κομμάτι και δουλέψαμε σε αυτό. Αν έχουμε την προσήλωση που πρέπει θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. Έχω καταλήξει στους 11 που θα αγωνιστούν».

Για το τελευταίο πράγμα που θα πει στους ποδοσφαιριστές του πριν το παιχνίδι: «Να έχουν συγκέντρωση»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα