Την «έκαναν» οι μισοί παίχτες της Τορπέντο

Book-nomikarios Book-nomikarios
Την «έκαναν» οι μισοί παίχτες της Τορπέντο

bet365

Μετά την άνετη επικράτηση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας επί της ΟΦΚ Τίτογκραντ όσο στο χάντικαπ -2.5 γκολ όσο και στο χάντικαπ των 3.5 τερμάτων, ο Book-nomikarios επιμένει με europa league.

OΡΝΤΑΜΠΑΣΙ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΚΟΥΤΑΪΣΙ

Η Τορπέντο Κουτάισι έχει ζόρια. Οι Kobakhidze (αμυντικός, 16/0), Kimadze (αριστερός μπακ-χαφ-εξτρέμ, 16/2), Kavtaradze (χαφ, 20/7), Gegetchkori (αμυντικός, 17/2), Azatsky (στόπερ, 17/2), Richard (στράικερ, 17/3) απεχώρησαν απ' τη ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ (του 2019) μεσούσης της σεζόν για οικονομικούς λόγους ! Και κάποιοι άλλοι επίσης. Με δεδομένο ότι απ' την αρχή της σεζόν είχε αποχωρήσεις Kutalia (χαφ, 34/10), Kukhianidze (χαφ, 32/4), Daffé (χαφ, 17/2), Hlinka (χαφ, 12/1), Lačný (φορ, 13/3), Marin (αμυντικός, 16/1), Guruli (αμυντικός, 13/0), Mamasakhlisi (αμυντικός, 14/1) κ.α., πρέπει ο κόουτς Chkhetiani να κάνει θαύματα και να χτίσει ΑΜΕΣΑ νέα ομάδα !

Η Ορνταμπάσι ξέρει τι θα αντιμετωπίσει καθώς έχει Γεωργιανό προπονητή, τον 50άχρονο Tskhadadze που ήταν μια 2ετία στην Εθνική Γεωργίας, αλλά τα περισσότερα έτη της ζωής του τα πέρασε στο Αζερμπαϊτζάν που "λεφτά υπάρχουν", σιγουριά και ασφάλεια ! Παίχτες της Ορνταμπάσι οι Fontanello (Aργεντίνος στόπερ, παλαιότερα σε Ουράλ, Στάμπαεκ κ.α.), João Paulo (Βραζιλιάνος φορ, πρώην Λουντογκόρετς, Μπότεφ Πλόβντιβ κ.α.), Badibanga (Κονγκολέζος εξτρέμ, πρώην Σερί Τίρασπολ, Ομόνοια, Αστέρας Τρ., Εργοτέλης κ.α.), Mahlangu (Νοτιοαφρικάνος χαφ, πρώην Χέλσινμποργκ και Ντιναμό Βουκουρεστίου), Diakhate (Σενεγαλέζος χαφ, χρόνια σε ομάδες του Καζακστάν), Mehanovič (Βόσνιος μπακ, πρώην Γιάμπλονετς και Ζλιν), ενώ φέτος ξεχωρίζει ο φορ Zhangylyshbay που τόσα έτη σε ομάδες του Καζακστάν ήταν ρολίστας και φέτος κάνει την καλύτερη σεζόν του με 8 γκολ και νιώθει οn fire. Hγέτης της άμυνας φέτος ο Maliy, χρόνια στην Άστανα.

Η Τορπέντο μέχρι πριν 2 μήνες είχε 5 παίχτες στην 11άδα της που σήμερα δεν υφίστανται, ενώ πέρσι άλλαξε άλλα 2-3 ηγετικά στελέχη. Μόνο ο γκολτζής της έχει μείνει. Πόσο να δημιουργήσει και πόσο να αντέξει πίσω χωρίς ομοιογένεια ; Όποια προκριθεί θα παίξει με την ισχυρή Mladá Boleslav. Η Ορνταμπάσι θα έχει ελπίδες να χτυπήσει τους Τσέχους, οι Γεωργιανοί στη φάση που είναι ούτε καν.

UEFA ΕUROPA LEAGUE : OΡΝΤΑΜΠΑΣΙ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΚΟΥΤΑΪΣΙ -> 1 (1.40)
UEFA ΕUROPA LEAGUE : OΡΝΤΑΜΠΑΣΙ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΚΟΥΤΑΪΣΙ -> ΟΡΝΤΑΜΠΑΣΙ - 1.5 GOALS (2.07)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).