Επένδυσαν στη Σόφια και θέλουν πρόκριση

Book-nomikarios Book-nomikarios
Επένδυσαν στη Σόφια και θέλουν πρόκριση

bet365

Έχει ξεκινήσει η δράση στα προκριματικά του champions & της europa league και ο Book-nomikarios γνωρίζει τις ομάδες, αναλύει και στοιχηματίζει!

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας είχε χάσει στα μέσα της σεζόν τους Manolev (μπακ, 11/1), Sekulić (αμυντικός, 12/0), Despodov (φορ, 16/8 στην Κάλιαρι) και Maurides (φορ, 21/9 στην Κίνα), ενώ δεν ανανέωσαν οι Gyasi (χαφ, 30/5 πήγε στο Ντάλας) και Jorginho (στράικερ, 32/5 πήγε στη Λουντογκόρετς). Παρόλα αυτά, κράτησε τους Πορτογάλους μέσους Ruben Pinto, Janio Bikel, Tiago Rodrigues για να έχει 1 κορμό, όπως και τους αμυντικούς Chorbadzhiyski, Malinov, Bodurov και τον Βραζιλιάνο Geferson με τον Πορτογάλο αριστεροπόδαρο μπακ Nuno που ήρθαν στα μέσα της σεζόν. Έμεινε και ο Λιθουανός πορτιέρε Černiauskas παρά τις προτάσεις που είχε. Ο κόουτς Mitov ανέλαβε τον Μάιο και ήθελε ακριβώς να χτίσει την ομάδα. Έγινε δουλειά με μάνατζερ από Μ.Βρετανία και έφερε στη Σόφια τους Carey (χαφ, 180 συμμετοχές και 45 γκολ στην Πλίμουθ τα προηγούμενα 4 έτη), Solomon-Otabor (χαφ, πρόπερσι στην Μπλάκπουλ, πέρσι μισή σεζόν σε Μπέρμιγχαμ και μισή σε Πόρτσμουθ), Watt (στράικερ, 29/3 πέρσι στη Σεντ Τζόνστον), τον Ιταλό Fabbrini που πέρσι είχε 31/5 στην Μποτοσάνι Ρουμανίας, αλλά έχει παίξει σε Ουντινέζε, Έμπολι, Μίντλεσμπρο, Γουότφορντ, Μπέρμιγχαμ κ.α., ενώ έγινε κονέ και με Ρώσο μάνατζερ που της πήγε πακέτο τους Davydov (φορ, έπαιζε στη 2η ομάδα της Σπαρτάκ Μόσχας, πέρσι σε Λετονία και μετά στη Νίζνι) και τον αμυντικό Zanev (αναντικατάστατος σε ομάδες υποβιβασμού της Ρωσίας, πρώην Αμκάρ και Γενισέι). Οι περισσότεροι για το επίπεδο της λίγκας είναι μια χαρά.

Για την ΟΦΚ Τίτογκραντ, έφυγε ο περσινός 1ος της σκόρερ Pavićević (φορ, 34/11 γκολ) που για να καταλάβετε έπαιζε στην Ερμιονίδα και είχε παίξει και στον Αχαρναϊκό ! Δεν ανανέωσε ο πορτιέρε Ljuljanović (πορτιέρε, 32/0), ενώ οι καλοί μέσοι Πάμιτς (11/2) και Κάλεζιτς (13/3) είχαν φύγει στα μισά της σεζόν. Με εξαίρεση 2-3 παίχτες, έχει νεανική ομάδα. Όποιος παίχτης κάνει καλή σεζόν μετά φεύγει όπως την τελευταία 2ετία έγινε με τους Άντροβιτς (13 γκολ και μετά στην Κίνα), Τσέτκοβιτς (8 γκολ και μετά στη Σουτγιέσκα), Μπούκορατς (5 γκολ ως χαφ και μετά Σερβία και τώρα Λευκορωσία) και πάει λέγοντας.

Η ΤΣΣΚΑ νίκησε ακόμα και τη Σάλτσμπουργκ σε φιλικό, κατ' εμέ κράτησε 1 καλό κορμό και αναγκαστικά ψάχνει τους νέους γκολτζήδες της, αλλά εφόσον έμειναν οι χαφ και οι αμυντικοί και πήρε και 4-5 παίχτες με καλά συμβόλαια (ορισμένοι ακόμα και για το επίπεδο της Ελλάδας), τότε είναι καθαρό φαβορί απόψε για τη νίκη και θα ψάξει και το σκορ πρόκρισης, οπότε και το -1.5 γκολ χάντικαπ είναι ok. Όσοι θέλουν περισσότερο ρίσκο μπορούν ν' αναζητήσουν και το -2.5 γκολ στο 2.25.

UEFA EUROPA LEAGUE : ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ - ΟΦΚ ΤΙΤΟΓΚΡΑΝΤ -> ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ -1.5 ΓΚΟΛ (1.50)
UEFA EUROPA LEAGUE : ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ - ΟΦΚ ΤΙΤΟΓΚΡΑΝΤ -> ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ -2.5 ΓΚΟΛ (2.25)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).