Άιντραχτ - Ιντερ 0-0

Gazzetta team
Άιντραχτ - Ιντερ 0-0

bet365

Άιντραχτ και Ιντερ έμειναν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να αστοχούν και σε πέναλτι, πράγμα που σημαίνει ότι όλα είναι ανοιχτά για ρεβάνς στο Μιλάνο.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν δημιουργήσει, όπως πάντα, εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να τους παγώσουν στο 21', όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι μετά την εύκολη πτώση του Λαουτάρο Μαρτίνες σε μαρκάρισμα του Ζέλσον Φερνάντες. Ο Τραπ, όμως, απέκρουσε την εκτέλεση του Χαντάνοβιτς και κράτησε το 0-0, με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Γενικά η Ιντερ πατούσε καλύτερα στο πρώτο 45λεπτο, αλλά στο δεύτερο η Άιντραχτ ανέβασε την απόδοση της και έκανε ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ο Χαντάνοβιτς, όμως, σταμάτησε όσες φορές χρειάστηκε τους Γερμανούς, με τους Γιόβιτς-Γκατσίνοβιτς-Χίντερέγκερ να πλησιάζουν στο γκολ αλλά να μην το πετυχαίνουν, πράγμα που σημαίνει ότι όλα παραμένουν στο 50%-50% ενόψει της ρεβάνς στο Giuseppe Meazza.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Εντίκα, Ντα Κόστα, Ρόντε (77' Βίλεμς), Φερνάντες, Κόστιτς, Γκατσίνοβιτς, Γιόβιτς, Χάλερ (80' Πασιέντσα).

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Μπρόζοβιτς, Βεσίνο, Πολιτάνο, Μπόρχα Βαλέρο (80' Σέντρικ Σοάρες), Πέρισιτς (59' Καντρέβα), Λαουτάρο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα