Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Κάτι χρωστάει στους Ουκρανούς ο Φορτούνης (vid & pic)

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Κάτι χρωστάει στους Ουκρανούς ο Φορτούνης (vid & pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Κάτι χρωστάει στους Ουκρανούς ο Φορτούνης (vid & pic)

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην καριέρα του έχει φτάσει τα 41 ματς στην Ευρώπη ενώ αγωνιστικά θέλει να πάρει τη... ρεβάνς με τη Ντιναμό και από το πρώτο παιχνίδι αλλά και από τις παλαιότερες αναμετρήσεις με τη Νντίπρο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΚΙΕΒΟ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Στα 26 του χρόνια ο Φορτούνης έχει πίσω του αρκετά ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του όπως το διπλό στην Άρσεναλ και φυσικά το φετινό 3-1 με την Μίλαν όπου είχε σκοράρει. Απέναντι σε ουκρανικές ομάδες ο Κώστας Φορτούνης έχει τρία ματς σε επίπεδο Ευρώπης, έχοντας ως απολογισμό δύο ισοπαλίες και μία ήττα και μία ασίστ κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στο γκολ του Χασάν.
Σε επίπεδο αριθμών ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου ήταν ο 300ος στην καριέρα του Κώστα Φορτούνη σε συλλογικό επίπεδο. Είχε μέχρι τότε 184 με τον Ολυμπιακό, 77 με την Καϊζερσλάουτερν, 26 με τον Αστέρα Τρίπολης και 13 με τα Τρίκαλα. Επίσης ο Φορτούνης μπήκε στην δεκάδα των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης με την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς αυτό ήταν το 41ο παιχνίδι του.
Αγωνιστικά τα πιο δύσκολα ματς με ουκρανικές ομάδες για τον Φορτούνη ήταν με τη Νντίπρο. Δύο αναμετρήσεις όπου είχε μπει ως αλλαγή και στις δύο με προπονητή τότε τον Πορτογάλο Βίτορ Περέιρα (2-2 στην μία και 2-0 στην άλλη με αποκλεισμό των Πειραιωτών). Δύο αναμετρήσεις όπου ο Ολυμπιακός δεν είχε ανταποκριθεί απέναντι στη Ντνίπρο που πήγε μέχρι τελικό εκείνη την σεζόν αλλά παράλληλα είχε αδικηθεί και από την διαιτησία. Ο Φορτούνης επελέγη να μιλήσει εκ μέρους των παικτών στην συνέντευξη Τύπου πριν το Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός. Δεν είναι μία τυχαία επιλογή αυτή. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός κάτι... χρωστάει σε αντιπάλους από την Ουκρανία και εφόσον είναι στο 100% και πιάσει τα συνήθη του αγωνιστικά στάνταρτς μπορεί να τα καταφέρει.
- Στην Gallery δείτε την σχετική κάρτα με τα stats του Φορτούνη και εδώ ξανά τα γκολ στο 2-2 στο Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα