Μπέτις - Μίλαν 1-1

Gazzetta team
Μπέτις - Μίλαν 1-1

bet365

Η Μπέτις των αρκετών αλλαγών παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Μίλαν και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην πρόκρισή της στην επόμενη φάση. «Ορθιοι» οι ροσονέρι, βρέθηκαν στη 2η θέση.

Μπέτις και Μίλαν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Βιγιαμαρίν», με τους Σεβιγιάνους να φτάνουν τους 8 βαθμούς και να κάνουν το μεγάλο βήμα πρόκρισης. Αλλωστε, υποδέχονται τους Πειραιώτες στην επόμενη στροφή, ενώ στην τελευταία αγωνιστική υπάρχει το παιχνίδι στο Λουξεμβρούργο. Οι Ροσονέρι χάρη στο γκολ του Σούσο έφτασαν στους επτά βαθμούς, ισοβάθμησαν με τον Ολυμπιακό και πήραν... ανάσα ενόψει και του ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Οι Ανδαλουσιάνοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, πίεσαν και μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Λο Σέλσο. Η Μπέτις συνέχισε να κρατά τον έλεγχο, αλλά δεν είχε την ουσία για να σφραγίσει τη νίκη. Η Μίλαν ήταν πιο ορεξάτη στην επανάληψη, ο Γκατούζο γύρισε το σύστημα σε 3-4-3 και η Μίλαν ανέβασε την απόδοσή της και φάνηκε απειλητική. Στο 59΄ ο Σούσο έχασε καλή ευκαιρία, ωστόσο στο 62' έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ισπανός εκτέλεσε άψογα το φάουλ και διαμόρφωσε το 1-1. Ο Κουαδράδο πέρασε στο ματς κι έκανε τη Μπέτις πιο δημιουργική. Ομως, τόσο ο Κανάλες στο 87' όσο και ο Κουαδράδο στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσαν να δώσουν το πολύτιμο τρίποντο.

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Μαντί, Μπαρτρά, Φεντάλ, Φίρπο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Λο Σέλσο, Κανάλες, Χοακίν (67' Γκουαρδάδο), Τέγιο, Σανάμπρια (74' Μορόν)

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Μουσάκιο (83' Ρομανιόλι), Σαπάτα, Ροδρίγκες, Λασάλτ (76' Αμπάτε), Μπακαγιόκο, Κεϊσί, Τσαλχάνογλου (89' Μπαρτολάτσι), Σούσο, Μπορίνι, Κουτρόνε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα