Βαθμολογία και πρόγραμμα: Πρώτη η Μίλαν, στον πόντο ο Ολυμπιακός (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Βαθμολογία και πρόγραμμα: Πρώτη η Μίλαν, στον πόντο ο Ολυμπιακός (pic)

bet365

Οι νίκες της Μίλαν και της Μπέτις στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League άφησαν τρίτο τον Ολυμπιακό, λίγο πριν τα διπλά παιχνίδια με τη Ντουντελάνζ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά σε μια ιστορική νίκη, αλλά στα τελευταία 20’ τα… θαλάσσωσε, φεύγοντας ηττημένος με 3-1 από το Σαν Σίρο, στην πρώτη του ήττα στον όμιλο.

Παράλληλα, η Μπέτις έκανε το αναμενόμενο, επικράτησε με 3-0 της Ντουντελάνζ στην Ανδαλουσία και πήρε «κεφάλι» τριών βαθμών έναντι των «ερυθρόλευκων».

Πλέον οι «ροσονέρι» είναι πρώτοι με το «απόλυτο» των 6 βαθμών, η Μπέτις δεύτερη με την πρώτη της νίκη, ο Ολυμπιακός τρίτος με έναν πόντο και η ομάδα του Λουξεμβούργου τελευταία.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός ταξιδεύει εκτός έδρας για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ, πριν την υποδεχθεί στο Καραϊσκάκης, ενώ αντίστοιχα η Μπέτις πηγαίνει στο Μιλάνο και στη συνέχεια θα υποδεχθεί τη Μίλαν στην Ισπανία.

Η βαθμολογία:

3η αγωνιστική (25/10, 19:55):

Ντουντελάνζ - Ολυμπιακός

Μίλαν - Μπέτις

4η αγωνιστική (8/11, 22:00):

Ολυμπιακός - Ντουντελάνζ

Μπέτις - Μίλαν

5η αγωνιστική (29/11, 19:55):

Μπέτις - Ολυμπιακός

Μίλαν - Ντουντελάνζ

6η αγωνιστική (13/12, 22:00):

Ολυμπιακός - Μίλαν

Ντουντελάνζ - Μπέτις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα