Γουίλιαν: «Με τον Σάρι χαιρόμαστε το παιχνίδι»

Σταύρος Σουντουλίδης
Γουίλιαν: «Με τον Σάρι χαιρόμαστε το παιχνίδι»

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Μαουρίσιο Σάρι, ενώ χαρακτήρισε «περίεργο και όμορφο» το ότι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Έχουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση και θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους. Θεωρώ ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε καλά και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ», ήταν τα πρώτα λόγια του Γουίλιαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν οι τοποθετήσεις του Βραζιλιάνου για τον Μαουρίσιο Σάρι. «Νιώθω πολύ χαρούμενος. Δε θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Εχουμε έναν νέο προπονητή στην ομάδα, το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τίτλους».

Το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην έξοδο από την ομάδα, αλλά όπως τόνισε: «το μυαλό μου είναι μόνο στην Τσέλσι. Είμαι περήφανος και έχω ξεχάσει τι συνέβη πέρσι το χειμώνα. Μπορείτε να δείτε τη διαφορά στην ομάδα από την στιγμή που ήρθε ο Σάρι. Έχουμε περισσότερη κατοχή της μπάλας, διασκεδάζουμε το παιχνίδι μας και το ότι κερδίσαμε πέντε ματς στη σειρά λέει πολλά».

Ο Γούιλιαν είχε συνεργαστεί με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στη Σαχτάρ και τώρα θα αντιμετωπίσει το γιο του Ραζβάν. «Θα είναι περίεργα και όμορφα. Θα παίξουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς», σχολίασε και πρόσθεσε πως από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ «ξέρω πολύ καλά τον Μαουρίσιο με τον οποίο είμαστε εδώ και πολλά χρόνια φίλοι και είχαμε αγωνιστεί μαζί στην Κορίνθιανς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα