Για μαχαιρωμένο οπαδό της Μπέρνλι κάνουν λόγο οι Άγγλοι
Τα ΜΜΕ της Αγγλία κάνουν λόγο για έναν μαχαιρωμένο οπαδό της Μπέρνλι στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ένας οπαδός της αγγλικής ομάδας χρειάστηκε να κάνει ράμματα, με το σημείο της επίθεσης να είναι περιμετρικά του γηπέδου Καραϊσκάκη.
Επίσης, γίνεται αναφορά και για τρεις επιθέσεις σε οπαδούς της Μπέρνλι τους οποίους και λήστεψαν στην Αθήνα. Ακόμα, αναφέρεται πως έγιναν και 23 συλλήψεις από την Ελληνική Αστυνομίας μεθυσμένων φίλων της αγγλικής ομάδας που αρνήθηκαν να μπουν στα πούλμαν που θα τους μετέφεραν στο γήπεδο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.