Μαρτίνς: «Νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ!»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ!»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην καλή φυσική κατάσταση της Μπέρνλι, όμως ξεκαθάρισε ότι στόχος του Ολυμπιακού απέναντι στην αγγλική ομάδα είναι η νίκη, κρατώντας παράλληλη το μηδέν στην άμυνα.

Αισιόδοξος για τη συνεχή βελτίωση της ομάδας, αλλά και για ένα αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να αποκτήσει το πλεονέκτημα για τους ομίλους του Europa League εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τη Μπέρνλι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε αρχικά για το αν μπορεί να προκαλέσει περισσότερες εκπλήξεις. «Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Πρώτος στόχος να κερδίσουμε και να κερδίσουμε χωρίς γκολ από τον αντίπαλο. Δίχως να δεχθούμε γκολ. Θα παίξουμε με μια καλη αγγλική ομάδα, που περυσι τερματισε ψηλά και που έχει χρόνια ίδιο προπονητή και θα μας δημιουργήσει προβλήματα», σχολίασε σχετικά.

Όσον αφορά στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και το αν θα αγωνιστούν, ο Πορτογάλος είπε: «Είναι παίκτες που θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν οι νέοι. Απο ολους θέλουμε και περιμένουμε να βοηθήσουν. Την απάντηση σας στο εαν θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην 11αδα θα την πάρετε αύριο».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε ξανά στην Μπέρνλι, τονίζοντας: «Η Μπέρνλι είναι μια ομάδα με καλη φυσική κατάσταση. Εμείς θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τις στημένες φάσεις, την μεταφορά μπάλας, την δύναμη της έδρας και την εμπειρία μας. Θα είναι σημαντικό το να περάσουμε αυτό το ματς».

Πιο αναλυτικά είπε για:

Το ενδεχόμενο νέων εκπλήξεων από τον Ολυμπιακό: Καλησπέρα, η ομάδα μας δεν θα το κρύψω ότι συνεχίζει να βελτιώνεται και σε απόδοση και σε φυσική κατάσταση. Αύριο αντιμετωπίζουμε μία αγγλική ομάδα. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος που έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και πολλά χρόνια, έχει τερματίσει στο πρωτάθλημά της ψηλά. Αυτό σημαίνει ότι θα συναντήσουμε εμπόδια αύριο. Είναι έμπειρη και ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Ο δεύτερος είναι να κερδίσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ κι έτσι να έχουμε το πλεονέκτημα για τη ρεβάνς.

Τα νέα πρόσωπα και το ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει: Η ομάδα μας είναι πλήρης και δυνατή και με παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι όλοι γνώστες του στόχου της ομάδας, αλλά δεν είναι όλοι πολύ καιρό μαζί μας για να μπορέσουν να καταλάβουν πώς είναι οι αγώνες μαζί με την ομάδα. Ο Μεριά προπονείται εδώ και 15 μέρες, όμως, δεν είχε την ευκαιρία να παίξει σε επίσημα ματς ή σε φιλικά. Ο Χασάν είναι ένας παίκτης που ήρθε πρόσφατα, ο Γκιγιέρμε το ίδιο. Είναι παίκτες που χρειάζονται χρόνο να προσαρμοστούν. Υπάρχουν παίκτες καλύτερα προετοιμασμένοι σε φυσική κατάσταση, όμως, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αγώνα. Απ' όλους περιμένουμε τη βοήθειά τους. Την ερώτησή σας θα την απαντήσουμε αύριο.

Την αρνητική παράδοση με τους Άγγλους και τα... όπλα του Ολυμπιακού: Η Μπέρνλι είναι πολύ καλά προετοιμασμένη ως προς την φυσική της κατάσταση και δυνατή στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς στο Καραϊσκάκη θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μετάβασης και τις στατικές φάσεις. Θα πρέπει να ανεβάσουμε και το ποδοσφαιρικό μας επίπεδο. Η Μπέρνλι όμως είναι άπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε και το όπλο μας που είναι η έδρα μας. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε και τις στημένες φάσεις αν χάσει τη συγκέντρωσή της η Μπέρνλι. Ιστορικά αυτή η έδρα μάς δίνει δύναμη και πολλές φορές έχουμε φέρει θετικά αποτελέσματα σε μεγάλα παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να περάσουμε αυτό το δύσκολο εμπόδιο για να πάμε στους ομίλους.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα