Το... κάστρο της Μπρεστ που καλείται να «ρίξει» ο Ατρόμητος! (pics)

Το... κάστρο της Μπρεστ που καλείται να «ρίξει» ο Ατρόμητος! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Το... κάστρο της Μπρεστ που καλείται να «ρίξει» ο Ατρόμητος! (pics)

bet365

Τα ψέμματα τελείωσαν για τον Ατρόμητο, που σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει την Ντινάμο Μπρεστ στη Λευκορωσία στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν και καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ώρες για το πρώτο ματς του Ατρόμητου κόντρα στην Ντινάμο Μπρεστ στη Λευκορωσία στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. Οι Περιστεριώτες, ρίχνονται στη μάχη στις 20:45 και έχουν να αντιμετωπίσουν τους Κυπελλούχους Λευκορώσους σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της χώρας.

ΑΠΟΕΛ – Φλόρα Ταλίν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ποτέ σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το «DASK Brestski», όπως ονομάζεται το γήπεδο της Ντινάμο, είναι ένα πραγματικό κάστρο για την ομάδα του Μπρεστ! Χαραακτηριστικό είναι το γεγονός, πως η αντίπαλος του Ατρόμητου την φετινή σεζόν έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε αυτό, η οποία ήρθε πριν δέκα μέρες με το βαρύ 1-3 από την Σαχτιόρ Σόλιγκοσκ. Πριν από αυτή την ήττα υπήρχε ένα σερί 9 αήττητων αναμετρήσεων με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η έδρα της Ντινάμο, είναι χωρητικότητα 10.060 θεατών και κατά το παρελθόν έχει φιλοξενήσει κι αγώνα της Εθνικής Λευκορωσίας. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο έχει βάλει τα... γιορτινά του και περιμένει τον Ατρόμητο στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League. Aς ελπίσουμε πως οι Περιστεριώτες θα χαλάσουν αυτή την γιορτή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα