«Ελληνικό κλάμα για Μοντέλα» (pics)

Θοδωρής Βασίλης
«Ελληνικό κλάμα για Μοντέλα» (pics)

bet365

Η ΑΕΚ μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την γκρίνια στην Μίλαν με τον Βιτσένζο Μοντέλα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, κάτι που παραδέχεται και ο ιταλικός Τύπος στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σάλκε – Μαϊντζ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αρχικά η Gazzetta dello sport που εδρεύει και στο Μιλάνο έχει πρώτο θέμα την ισοπαλία των «ροσονέρι» με τίτλο «Ο Μοντέλα κλαίει ελληνικά» και προσθέτει: «Αποδοκιμασίες για Μίλαν.. Το Σαν Σίρο χάνει την υπομονή του και ο Μοντέλα... βάρος!», αναφερόμενη στην δύσκολη θέση που βρίσκεται ο άλλοτε τεχνικός της Φιορεντίνα.

Από την πλευρά της η Corriere dello sport μοιράζεται το πρωτοσέλιδο με τις Λάτσιο και Μίλαν και κάνει λογοπαίγνιο με τα εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα των δύο ομάδων στο Europa League. «Λάτσιο top και Μίλαν flop» είναι ο τίτλος και προσθέτει για τους Μιλανέζους: «άσχημο 0-0»!

Τέλος, η Tuttosport που είναι ειδική σε θέματα της Γιουβέντους, έχει ως δεύτερο θέμα την ισοπαλία της Μίλαν και τονίζει: «Η Μίλαν στο μηδέν, το ίδιο και ο Μοντέλα» και συμπληρώνει: «Ο Μοντέλα προκάλεσε σύγχυση και η θέση του γίνεται όλο και πιο ασταθής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα