Το Gazzetta στο πάρτι της Λεβερκούζεν στο Temple Bar που είχε και γεύση… Ολυμπιακού! (vid)

bayer3

bet365

Το Gazzetta σας μεταφέρει εικόνα από το πάρτι που έστησαν οι οπαδοί της Μπάγερ Λεβερκούζεν ενόψει του μεγάλου τελικού του Europa League κόντρα στην Αταλάντα.

Αποστολή στο Δουβλίνο: Γιάννης Σαπουντζάκης

Το Δουβλίνο κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού του Europa League ανάμεσα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και την Αταλάντα. Ο Γερμανοί φίλαθλοι για την ώρα δείχνουν να υπερτερούν των… αντιπάλων τους, μιας και είναι πολύ περισσότεροι από τους Ιταλούς. Το βράδυ της Τρίτης, παραμονής του αγώνα, μαζεύτηκαν σε μία από τις γνωστές μπυραρίες του Temple Bar του Δουβλίνου και την μετέτρεψαν σε… BayArena.

Το Temple Bar αποτελεί το κέντρο της νυχτερινής διασκέδασης για τους επισκέπτες στην ιρλανδική πρωτεύουσα και δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει και πόλο έλξης για τους οπαδούς των δύο φιναλίστ. Ή τουλάχιστον, μίας εξ’ αυτών!

bayer1

«Είμαστε πρωταθλητές» ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε, μιας και ο σύλλογος από το Λεβερκούζεν πανηγύρισε προ κάποιων εβδομάδων την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Φυσικά, υπήρχαν και συνθήματα για τον «αρχιτέκτονα» αυτής της επιτυχίας, τον Τσάμπι Αλόνσο.

Οι Γερμανοί κυκλοφορούσαν με μπλουζάκια αφιερωμένα στον τίτλο της Bundesliga, ενώ την προσοχή μας τράβηξε το ελληνικό στοιχείο στην ατμόσφαιρα. Ένας ποδοσφαιρόφιλος με φανέλα Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του Ζε Ελίας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα