Μαρσέιγ - Άγιαξ 4-3: Ανέβηκε πρώτη με χατ τρικ Ομπαμεγιάνγκ και έκανε... δώρο το «Χ» στην ΑΕΚ

Βασίλης Μπαλατσός
Μπέργκχαους

bet365

Σε μια ματσάρα στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ επικράτησε του Άγιαξ με 4-3, με τους Ολλανδούς να μένουν στην τελευταία θέση και την ΑΕΚ να βολεύεται με το «Χ» στο Άμστερνταμ. Χατ τρικ ο Ομπαμεγιάνγ.

Ματσάρα στη Μασσαλία με... ευνοημένη την ΑΕΚ! Η Μαρσέιγ επικράτησε του Άγιαξ με 4-3 στο «Βελοντρόμ» και ανέβηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου με 11 βαθμούς. Η ομάδα του Τζον Φαν'τ Σχιπ έμεινε στην τελευταία θέση με δυο βαθμούς πράγμα που σημαίνει πως στον «τελικό» του Άμστερνταμ (14/12) η Ένωση θα θέλει να μην ηττηθεί, καθώς θα «βολεύεται» με την ισοπαλία.

Το παιχνίδι είχε τέσσερα γκολ σε μισή ώρα παιχνιδιού! Ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ στο 9' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπρόμπι έκανε το 1-1. Στο 26' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κλος ο Μπεμπά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και στο 30' ο Μπρόμπι ισοφάρισε μετά από ασίστ του Μπέργκχαους.

Στο 48' ο Ομπαμεγιάνγκ έδωσε εκ νέου προδάβισμα στους γηπεδούχους με μαγικό ανάποδο ψαλίδι. Στο 63' ο Μπέργκχαους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Χοακίν Κορέα και θα χάσει το ματς με την ΑΕΚ. Στο 80' ο Άγιαξ των δέκα παικτών ισοφάρισε σε 3-3. Στο 90+1' ο Ραμάι έκανε πέναλτι, ο Ομπαμεγιάνγκ ανέλαβε την εκτέλεση, πέτυχε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

2ος Όμιλος

Αποτελέσματα

ΑΕΚ - Μπράιτον 0-1
Μαρσέιγ - Άγιαξ 4-3

Βαμολογία

Μαρσέιγ 11 (14-9)
Μπράιτον 10 (9-5)
ΑΕΚ 4 (5-9)
Άγιαξ 2 (7-12)

Επόμενη αγωνιστική (14/12, 22:00)

Άγιαξ - ΑΕΚ
Μπράιτον - Μαρσέιγ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα