Ντοντό: «Ο Τάισον μου είπε ένα μυστικό για τον Ολυμπιακό»

Newsroom
ντοντό

bet365

Ο Ντοντό μίλησε σε ιταλικά μέσα στην media day της Φιορεντίνα και τόνισε πως επικοινώνησε με τον Τάισον του ΠΑΟΚ κι εκείνος του είπε πως ο Ολυμπιακός είναι μία δυνατή ομάδα.

Ο Ντοντό ήταν ένας από τους ποδοσφαιρστές της Φιορεντίνα που παραχώρησαν δηλώσεις στην σημερινή media day του συλλόγου και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον τελικό (29/05-22:00) του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ των «βιόλα» ανέφερε πως επικοινώνησε με τον Τάισον του ΠΑΟΚ πριν δύο μέρες, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και του ζήτησε πληροφορίες για τους «ερυθρόλευκους». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος του «δικεφάλου του βορρά» του είπε πως πρόκειται για μία δυνατή ομάδα, στην οποία πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον επιθετικό, τους εξτρέμ και τους φουλ μπακ.

Στην συνέχεια των λεγομένων του εξήγησε πως του ανέφερε και κάτι ακόμα, το οποίο δεν μπορεί να πει δημόσια, επειδή είναι μυστικό ενώ κλείνοντας τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι για να τους κερδίσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δύο ημέρες πριν μίλησα με τον Τάισον, ο οποίος ήταν συμπαίκτης μου στην Σαχτάρ και τώρα παίζει για τον ΠΑΟΚ. Τον ρώτησα να μου πει λίγα πράγματα για το πως είναι η ομάδα τους (του Ολυμπιακού) κι εκείνος μου είπε πως είναι δυνατή. Μου τόνισε πως πρέπει να εφιστήσουμε την προσοχή μας στον επιθετικό, τους εξτρέμ και τους μπακ τους. Μου είπε επίσης κάτι ακόμη, αλλά δεν μπορώ να το αποκαλύψω, γιατί είναι μυστικό (χαμογέλασε), αλλά νομίζω πως θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ παιχνίδι (εναντίον τους)».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα